Rămâi conectat

Sport

Gata cu cantonamentul centralizat, încep turneele pentru HC Alba Sebeş, primul la Zalău

Dan HENEGAR

Publicat

în

Handbalistele pregătite de Seviştean Popa au încheiat la finele săptămânii trecute stagiul centralizat din Poarta Raiului, cele 12 zile de cantonament însemnând un accent pus cu preponderenţă pe pregătirea fizică. HC Alba Sebes46Nou-promovata în Liga Naţională se va baza în următoarea stagiune pe un efectiv compus din 19 jucătoare (inclusiv junioarele Helen Fleşeriu şi Teodora Cunţan), 9 handbaliste dintre acestea fiind înregimentate în această vară. Luni s-a alăturat lotului şi Iulia Andrei, prezentă la Campionatul European Under 19 (4 goluri marcate la turneul din Spania, pentru România, clasată pe locul 10). Gruparea din Sebeş mai caută, până la startul stagiunii (29 august, acasă cu Unirea Slobozia) să achiziţioneze un portar, în acelaşi timp purtându-se tratative cu interul stânga din Serbia Antia Campa (32 ani, testată de HCM Rm. Vâlcea, în ultimul sezon a evoluat în Turcia şi înainte în Spania, la Bera Bera).

*Speranţe în asigurarea bugetului, Ada Moldovan rămâne la Brăila

Considerată „perla” de pe coroana achiziţiilor estivale, fiind dorită insistent la Sebeş, Ana Moldovan va continua la Dunărea Brăila, clubul de pe Dunăre stingând memoriul financiar depus de jucătoare la FRH, prin plata datoriilor. „Am purtat cu autorităţile locale şi judeţene discuţii serioase pe tema rectificării de buget în speranţa asigurării finanţării viitoare. Există un acord de principiu pentru a ni se acorda banii necesari pentru anul 2015”, a confirmat preşedintele Virgil Costea.

În weekend-ul ce urmează, la Zalău va debuta seria turneelor de verificare, la poalele Meseşului fiind organizat un patrulater cu prezenţa echipelor HC Alba Sebeş, HC Zalău, NSKE Bekecsaba şi Fehervar (ambele Ungaria). Urmează un alt turneu, la Baia Mare (14-16 august), pentru ca, în perioada 21-22 august (cu prilejul „Zilelor municipiului Sebeş”), în Sala „Florin Fleşeriu” să fie organizată ultima repetiţie (invitate HC Zalău, HCM Rm. Vâlcea şi CSM Bistriţa).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea