Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Actualitate

Garoafe şi ciocolată pentru femeile din Baia de Arieş

Bogdan Presecan

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

La fel ca şi alţi edili din judeţ, ieri, de  8 Martie, primarul oraşului Baia de Arieş, Gheorghe Bora, a oferit femeilor din localitate, din toate instituţiile locale şi chiar celor aflate pe stradă, la cumpărături sau la plimbare  circa 700 de garoafe şi 700 de ciocolate, urându-le tuturor „La mulţi ani”, multă sănătate şi fericire alături de cei dragi şi dorindu-le să le fie viaţa ca o primăvară!

Aşa după cum ne-a declarat, domnia sa  face acest gest în fiecare an din 2004 încoace, încă de pe vremea când ocupa funcţia de viceprimar al oraşului, şi nu neapărat doar acum, în prag de alegeri locale. „Gestul meu se vrea pur şi simplu un semn de preţuire aleasă pentru tot ceea ce înseamnă femeile pentru noi şi în viaţa noastră, a tuturor”, a ţinut să precizeze  primarul Gheorghe Bora.

Tinu MATEŞ

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi

Unirea Ziarul

Publicat

în

Sâmbăta ALBĂ din Săptămâna LUMINATĂ. Credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru a se împărtăşi Potrivit credinţei populare, în aceste zile, de la Înviere și până la Duminica Tomei, Raiul este deschis. Sâmbăta Luminată, zi cu mare însemnătate pentru creştinii ortodocşi. În Sâmbăta Luminată credincioşii merg la biserică cu un ou roşu pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea