Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

GALERIE FOTO: Apă în Bazinul Olimpic din Alba Iulia! Investiţia a ajuns la final. Următorul pas, deschiderea oficială

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bazin Olimpic Alba Iulia16O vorbă celebră spune „mai bine mai târziu decât niciodată”. Aşa şi cu Bazinul Olimpic din Alba Iulia, după mai bine patru ani de aşteptare, timp îndeajuns să se construiască un altul de la zero, cel din Alba Iulia a văzut din nou „lumina soarelui”, adică ceea ce i-a lipsit cel mai mult, apa.

Constructorul SC TIM SA din Cluj-Napoca a terminat renovarea şi reabilitarea obiectivului care a fost predat în cele din urmă Companiei Naţionale de Investiţi. CNI va preda mai departe obiectivul Primăriei Alba Iulia care mai are din câte se pare de realizat sistemul de monitorizare şi supraveghere video.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Până la deschiderea oficială mai sunt doar câteva etape de ordin administrativ. Toate au fost schimbate. Vestiare noi, gresie, faianţă, geamuri, duşuri, scaune, balustrade, fiind montată chiar şi o tabelă electronică. După ce amplasamentul va fi predat primăriei, în Consiliul Local se va supune la vot regulamentul: programul de funcţionare, preţul biletelor de intrare, al abonamentelor etc.

După ultimele estimări ale reprezentanţilor Primăriei Alba Iulia, bazinul ar urma să fie deschis la sfârşitul acestei luni.

Bazinul din Alba Iulia a fost închis în urmă cu mai bine de patru ani. Compania Națională de Investiții a alocat, la sfârșitul lunii decembrie 2013, 1,8 milioane de lei, datoriile faţă de constructor fiind acoperite la zi. Lipsa unui astfel de obiectiv a fost o mare problemă şi pentru micii înotători care au făcut naveta zilnic, până în Hunedoara.

Iubitorii sportului au mers din ţeapă în ţeapă crezând în vorbele politicienilor şi anume că bazinul va fi redeschis la date prestabilite. Nu s-a întâmplat aşa.

[nggallery id=1895]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere?

Ziarul Unirea

Publicat

în

4Ce trebuie să faci cu lumânarea de la slujba de Înviere? În fiecare an, la Paştele ortodox credincioşii se bucură de minunea Luminii Sfinte – un eveniment miraculos ce se petrece în Biserica Sfântului Mormânt din Ierusalim, în timpul slujbei de vecernie ce are loc în Sâmbăta Mare, ziua dinaintea Paştelui. Citeşte şi: Urari de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea