Rămâi conectat

Monden-Clubbing

Galele Studențești de la Alba Iulia: Keo și Like Chocolate au făcut spectacol în această seară la Alba Mall

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii au avut parte din nou de o seară prelungită de distracție la Alba Mall, unde au avut ocazia să-i vadă și să-i asculte pe Keo și Like Chocolate într-un concert programat în cadrul Galelor Studențești organizate de Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Spectacolul a fost foarte apreciat de publicul format din studenți veniți special pentru eveniment dar și din clienții centrului comercial albaiulian, însă cei mai fericiți au fost copiii care au fost lăsați să danseze pe scenă, alături de vedete.

Galele Studențești continuă mâine, 7 decembrie, cu Întâlnirea Activ Stud ce va avea loc între orele 15.00 şi 18.00, în amfiteatrul Casei de Cultură a Studenţilor. Evenimentul este organizat cu sprijinul Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 19-25 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The Fall Guy / Cascadorull Avanpremiera Regia: David Leitch Cu: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer Gen Film: Actiune, Drama Durată: 119 min Rating: AP 12 Este cascador și, la fel ca […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea