Rămâi conectat

Sport

Gala Sportului Județean 2021, fără prezență fizică!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Gala Sportului Județean, evenimentul de seamă al finalului fiecărui an, organizată de Consiliul Județean Alba și DJST Alba, va fi una aparte și în 2021, asta după ce anul trecut, din cauza pademiei de coronavirus, premierea performerilor și laureaților a fost organizată doar în mediul online.

Conform informațiilor pe care le deținem la ora întocmirii acestui articol, sunt șanse reduse ca premierea sportivilor să se producă în cadru festiv, cum era obișnuința anilor anteriori. Mai degrabă organizatorii intenționează să-i recompenseze într-o fesitivitate de premiere la sediul CJ Alba, pe sportivul și antrenorul anului, la secțiunile deja consacrate, sporturi olimpice și respectiv neolimpice. După toate previziunilor, Gala Sportului Județean 2021 va avea loc în cursul săptămânii viitoare, probabil marți, 21 decembrie, în circuit restrâns. Cu prilejul acestei întâlniri, va fi păstrat un moment de reculegere în memoria celor plecați dintre noi, Adrian Măcinic (rugby), Nicușor Marcu (baschet) și Emilia Gușat (atletism).

Suma alocată pentru premierea performerilor județeni este de 80.000 de lei, asigurată de CJ Alba, urmând să fie întocmite ierarhii pe ramuri de sport, acordându-se, de asemenea și mențiuni pentru antrenori și sportivi, cluburi și asociații. “Suntem pe ultima sută de metri în privința întocmirii clasamentelor după centralizarea rezultatelor. Probabil că vom înmâna trofeele și premiile cuvenite pentru sporivii și antrenorii anului”, a spus Marius Anghel (din postura de organizator).

În 2020, Mihaela Acatrinei (atletism, CS Unirea Alba Iulia) – sporturi olimpice și Joo Sandor (karate, Dojokan Activ Aiud) – sporturi neolimpice au fost desemnații sportivii anului în Alba, anrenori fiind Gabriel Avram (atletism) și Ovidiu Pănăzan (powerlifting). În acest an, powerliftingul își va trage cu siguranță partea leului prin Andrei Irimie la secțiunea neolimpică, în vreme ce la sporturi olimpice lupta se va da între atletele Mihaela Acatrinei și Ana Rodean (CS Unirea Alba Iulia), Mihaela Blaga (CSȘ Blaj), dar n-ar fi exclusă și o surpriză furnizată dinspre taekwondo


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea