Rămâi conectat

Sport

Gala Sportului Judeţean 2017, în 19 decembrie | „Briliantul” Adrian Mutu, invitatul de onoare

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gala Sportului Judeţean 2017 se va desfăşura marţi, 19 decembrie, de la ora 17.00, la Sala „Mercur Styl” din Alba Iulia, invitatul de onoare fiind fostul internaţional Adrian Mutu.

Briliantul”, cel mai bun marcator din istoria reprezentativei României, la egalitate cu Gheorghe Hagi, îi succede în această postură albaiulianului Gicu Grozav, cel care a fost invitat în 2016 (în 2015 Gina Gogean), putând spune că este o ştafetă între cei doi „decari” ai naţionalei tricolore.

În cadrul acestui eveniment, devenit o tradiţie a fiecărui final de an, organizat de Consiliul Judeţean Alba şi Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret Alba, vor fi decernate distincţii şi premii celor mai valoroşi performeri sportivi ai judeţului. Astfel vor fi premiaţi cel mai bun sportiv al anului la sporturi olimpice respectiv neolimpice, cel mai bun antrenor al anului la sporturi olimpice respectiv neolimpice, cel mai bun sportiv pe fiecare ramură, dar şi ambasadorii sportivi ai judeţului. În program vor fi şi momente artistice, dar şi un eveniment caritabil, sub egida “De Crăciun poți fi mai bun!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Atomic Blaj, debut la minibaschet masculin cu rezultate de apreciat la Festivalul Regional, prima participare oficială

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa Atomic Blaj a avut parte de un debut pozitiv la nivelul baschetului competițional juvenil. Echipa din „Mica Romă” a participat la prima ediție a Festivalului Regional de minibaschet, la Brașov, în „Zeiden Arena”. În fapt a fost prima participare oficială a unei echipe din Blaj la o competiție organizată de Federația Română de Baschet. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea