Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

Gala Sportului Judeţean 2015, vineri, 18 decembrie, la Mercur Styl | Sistem modificat de premiere al sportivilor şi antrenorilor

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 18 decembrie, orele 17.00, la sala de evenimente Mercur Styl din Alba Iulia, va avea loc „GALA SPORTULUI 2015” în cadrul căreia vor fi acordate distincţii şi premii celor mai valoroşi performeri din domeniul sportiv în anul 2015.Gala Sportului Judetean diplomei55
Evenimentul, care se aşteaptă să fie o îmbinare perfectă de performanţă şi eleganţă, a devenit o tradiţie a fiecărui final de an şi este organizat de către Consiliul Judeţean Alba și Direcţia Județeană pentru Sport şi Tineret Alba.
La această gală sunt aşteptate aproximativ 300 de persoane, sportivi, antrenori, conducători de unităţi sportive, reprezentanți ai mass-media şi o serie de oficiali.
Premierile din cadrul evenimentul, care însumează aproximativ 65.000 lei, vor fi repartizate pe mai multe secţiuni între care vor fi intercalate diferite momente artistice specifice sărbătorilor de iarnă.
Spre deosebire de edițiile din anii precedenți categoriile care vor fi premiate vor fi următoarele:
– Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional 2015 la sporturi olimpice respectiv neolimpice
– Cel mai bun antrenor al județului Alba în anul competițional 2015 la sporturi olimpice respectiv neolimpice
– Cel mai bun sportiv al județului Alba în anul competițional 2015 pe fiecare ramură de sport.
– Merit pentru întreaga activitate
– Sportivi veterani
– Mențiuni, care vor fi acordate sportivilor medaliați la finalele campionatelor naționale și fazelor naționale ale ONSS pe ramură de sport și antrenorilor/profesorilor acestora.
– Voluntari și colaboratori.

Ca noutate, în cadrul Galei va avea loc și un eveniment caritabil prin care cei prezenți vor putea contribui la susținerea unui caz social propus de către organizatori sub egida “De Crăciun poți fi mai bun!”

De asemenea, începând cu acest an, fiecare ediție a Galei Sportului va avea ca invitat de onoare o personalitate din lumea sportivă. În acest an invitatul special va fi multipla medaliată olimpică, mondială și europeană, fosta gimnastă Groza Gogean Gina care este și profesor la Universitatea 1 Decembrie 1918 din Alba Iulia.

Vă așteptăm să fiți alături de medaliații județului Alba!

ORGANIZATORII


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea