”Gala performerilor 2019” la Cugir. Administraţia locală premiază elevii cu rezultate deosebite la concursuri judeţene şi naţionale

Administraţia locală din Cugir premiază, vineri, 14 iunie, de la ora 12.00, elevii cu rezultate deosebite la olimpiadele şcolare, dar şi la alte concursuri judeţene sau şcolare organizate în anul de învățământ 2018 – 2019. Gala performerilor se va desfăşurat de la ora 14.00, la Centrul Cultural Cugir.

Vor fi răsplătiţi 40 de elevi care au obţinut premii la fazele judeţene şi naţionale ale olimpiadelor şcolare, dar şi la alte concursuri, precum și profesorii care i-au pregătit și îndrumat.

ELIT

În prezența primarului Adrian Teban și a viceprimaruluui Călin Furdui, elevii și profesorii vor primi din partea Primăriei și a Consiliului Local Cugir, premii în bani și diplome. Dacă până în 2017, „Gala Performerilor” s-a desfășurat pe scena amenajată în apropierea bradului de Crăciun, de anul trecut, locația aleasă de administrație pentru manifestarea anuală de recunoștință adusă celor mai buni elevi ai Cugirului, a fost sala de conferințe a Centrului Cultural Cugir. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...