Rămâi conectat

Curier Județean

Gala Forbes Brands for Kids 2018: FRAGEDO cel mai bun brand la categoria „Branduri românești din carne pentru familiile cu copii”

Mondoc Adriana

Publicat

în

Fragedo a fost desemnat cel mai bun brand la categoria „Branduri românești din carne pentru familiile cu copii” la Gala Forbes Brands for Kids 2018!

Gala Forbes Brands for Kids a premiat, marți, la București, toate acele branduri care au câștigat, prin calitatea oferită sau încrederea pe care o transmit, un loc special în alegerile părinților pretențioși, iubitori de calitate.

Clasamentul a fost realizat în urma unui studiu. Revista Forbes România și-a propus să afle răspunsuri chiar de la sursă, de la părinți. Pe baza răspunsurilor lor s-a alcătuit un Top al încrederii, al responsabilităţii și adecvării la cerințele familiei românești.
A produce şi a pune în vânzare orice produs pentru copii nu este doar un business, ci și un act de imensă responsabilitate socială. Piaţa românească a produselor pentru copii, fie ele de import sau de producţie autohtonă, pare destul de bogată şi de tentantă.

”Premiul este foarte important pentru noi! Mulțumim pentru încredere!”, a declarat Teodora Farcaș, Communications Manager la Transavia.

Forbes România a premiat, în cadrul Galei Forbes Brands for Kids, brandurile care au câștigat încrederea părinților români.

Sursa: forbes.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată la Spătac: Intervin pompierii din Blaj Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit luni seara, în localitatea Spătac. Intervin pompierii din Blaj pentru stingerea flăcărilor. Garda de intervenție Blaj intervine cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Spătac. Din primele informații, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea