Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Gala activităţilor extraşcolare: s-a prelungit termenul pentru aplicaţii

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Organizatorii Galei activităţilor extraşcolare au decis prelungirea termenului de înscriere până la data de 19 iunie 2012, ora 24.00, pentru a facilita înscrierea a cât mai multor tineri şi asociaţii de tineret.

Gala activităţilor extraşcolare este prima gală pentru tinerii din judeţul Alba care s-au făcut remarcaţi în activităţi de voluntariat, artă, politici de tineret şi participare civică în anul şcolar 2011-2012.  În cadrul galei poate aplica orice tânăr elev aflat în ciclul de învăţământ preuniversitar liceal din judeţul Alba şi orice asociaţie de tineret din Alba. Rubricile pentru care se poate  aplica sunt:

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Categoria: Cel mai activ voluntar 2011-2012
Categoria: Cel mai activ tânăr artist 2011- 2012
Cel mai activ Consiliu Şcolar al Elevilor din judeţ în anul şcolar 2011-2012
Cel mai bun proiect de tineret din 2012
Cea mai activă asociaţie de tineret din Alba în anul 2012

Aplicaţiile se pot descărca de pe site-ul Consiliului Judeţean Alba,  http://www.cjalba.ro/gala-activitatilor-extrascolare/ sau de pe site-ul Consiliului Judeţean al Elevilor Alba, http://cjealba.ro/?page_id=327   şi se trimit pe mail-ul [email protected] până în data de 17.06.2012, orele 24.00.

Evenimentul de premiere va avea loc în data de 22 iunie 2012 la Sala de bal a centrului comercial Alba Mall de la ora 19.00. La eveniment pot  participa toţi cei care sunt interesaţi de aflarea câştigătorilor si implicarea tinerilor în comunităţile din judeţul Alba.

Premiul I de la fiecare categorie va participa în cadrul unui  schimb de experienţă de o săptămână în Vichy, Franţa,  în luna octombrie 2012 oferit de organizatorii galei. În cadrul schimbului de experienţă este inclusă o vizită turistică la Paris şi o întâlnire cu Consiliul Municipal şi Departamental al Tinerilor din Allier.  Schimbul de experienţă va fi facilitat de organizaţia Echanges & Partage France.

Evenimentul este organizat de Consiliul Judeţean al Elevilor Alba şi Consiliul Judeţean Alba în parteneriat cu Primăria Municipiului Alba Iulia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea