Rămâi conectat

Actualitate

Gabriel Pleșa: în cel mai scurt timp va trebui să găsim o soluție pentru deșeurile inerte provenite din construcții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gabriel Pleșa: în cel mai scurt timp va trebui să găsim o soluție pentru deșeurile inerte provenite din construcții

Primarul Municipiului Alba Iulia, Gabriel Pleșa, s-a aflat luni, 24.05.2021, în studioul Unirea FM. Alături de moderatorul Simona Lodroman acesta a discutat despre deșeurile provenite din construcții și amenajări, precum și despre obligațiile dezvoltatorilor imobiliari din perspectiva gestionării deșeurilor rezultate din execuții de lucrări.

„În cel mai scurt timp va trebui să găsim un teren și o soluție pentru deșeurile inerte, pentru că Galda de Jos nu are în contract preluarea deșeurilor din construcții, respectiv moloz și alte lucruri.

Și atunci – va trebui să ne facem un depozit de deșeuri inerte, există și la alte municipalități, practic un teren îngrădit pe care să se depoziteze inerte, să ai un buldoexcavator care să niveleze din când în când, cu autorizație de mediu – evident.

Atunci toate deșeurile provenite din construcții nu vor mai încărca Centrul de management integrat al deșeurilor de la Galda de Jos.

Noi am identificat două astfel de terenuri și o să vedem pe care dintre ele o să facem în cel mai scurt timp un depozit de deșeuri inerte.

Firmele care au contracte de execuție în domeniul construcțiilor obligatoriu trebuie să aibă un contract cu unul dintre operatorii de salubritate sau să își care deșeurile la Galda, eu i-am sfătuit să-și facă contract separat cu Centrul de management integrat al deșeurilor de la Galda de Jos, să își gestioneze aceste deșeuri.” – a declarat Gabriel Pleșa, Primar al Municipiului Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Pensii 2024 | Aproximativ 4 milioane de vârstnici nu își vor primi pensiile până de paște. Care este motivul În jur de 4 milioane de seniori nu vor primi pensiile până de paște sau doar după paște, datorită poștei române care va avea un program special în următoare minivacanță. Livrarea acestora va începe pe 2 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea