Rămâi conectat

Politică Administrație

Gabriel Pleșa: Există bani pentru susținerea unui fotbal cel puțin de Liga a II-a la Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Viceprimarul Gabriel Pleșa a declarat că există suficiente fonduri pentru susținerea unei echipe de fotbal care să joace în Liga a II-a, la Alba Iulia, dacă se găsește o formă de asociere între Primăria Alba Iulia și Consiliul Județean Alba, plus atragerea unor sponsori. 

Gabriel PlesaAFC Unirea 1924, echipă înființată în vară, lider în Seria a 2-a a Ligii a V-a, cu 15 victorii din tot atâtea meciuri, așteaptă susținere financiară de la Consiliul Local.

”Dacă mă întrebați, eu personal aș susține fotbalul. Avem echipe de copii și juniori foarte bune și sunt convins că vor promova în Liga a IV-a, a III-a. Sunt juniori buni, luați la loturile naționale, pe care ar fi păcat să-i pierdem. Susține, din câte știu eu, și CJ Alba. Totul a fost forma prin care să se facă această asociere și prin care să se finanțeze”, a spus Gabriel Pleșa la Radio Unirea FM.

Ba mai mult, Pleșa a arătat că există bani pentru susținerea unei echipe de Liga a II-a.

”Baza de selecție o avem. Sunt copii talentați, antrenori inimoși, totul este să le creăm facilități. CL și Primăria a susținut echipa de fotbal prin bazele sportive care se pun la dispoziție, încercând să-i ajute cu transportul la anumite competiții. Poate e puțin, dar sunt convins că vom pune, curând, bazele acelei asocieri. Vrem să facem o asociere legală, corectă”, a spus noul viceprimar.

În 30 martie, AFC Unirea 1924 Alba Iulia a fost afiliată definitiv la FRF, iar Mihai Dăscălescu speră ca în curând să se bazeze pe sprijinul financiar al autorităţilor locale. „Zilele trecute am discutat cu viceprimarul Gabriel Pleşa pe această temă. Se doreşte o implicarea a autorităţilor locale, dar trebuie să mai avem răbdare. Sperăm ca, în curând să ni se alăture şi Consiliul Judeţean Alba, să ne sprijine în aceeaşi proporţie ca şi Primăria”, a spus miercuri, Mihai Dăscălescu, antrenorul formaţiei albaiuliene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea