Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

Frumoasa albaiuliancă Sorina Brumariu, semifinalistă la FHM Covergirl 2012

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ea este foarte aproape de a apărea pe coperta celei mai bune reviste pentru bărbaţi din România.

Cea mai curtată fată din Alba Iulia, Sorina Brumariu se află printre semifinalistele campaniei FHM Covergirl 2012. Trei finaliste vor merge împreună cu echipa FHM la şedinţa foto de final. Ele  vor fi protagonistele unui pictorial publicat în luna noiembrie în revistă, iar învingătoarea va apărea pe coperta celei mai bune reviste pentru bărbaţi din România.   Sorina a reuşit să treacă de a doua etapă a concursului,  astfel dintre sutele de fete care au asaltat site-ul revistei cu fotografii, pentru prima dată a reuşit să ajungă între cele 100 de fete rămase în concurs, iar acum se află printre cele 30 de semifinaliste.

Pentru că o cunosc personal, despre Sorina pot să vă spun că este o persoană deschisă, simplă, veselă şi foarte haioasă. Trăieşte viaţa din plin şi este mereu cu zâmbetul pe buze.  Este născută în 22 aprilie 1988 şi este licenţiată, cu media 9.33,  a Universităţii „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca, secţia Geografie-Turism. Şi pentru că pe lângă celelalte pasiuni ale ei, Sorina este o fată conştiincioasă, din luna octombrie va începe master-ul la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, secţia Administrarea Afacerilor în Turism, la care a intrat la buget. În prezent lucrează la un broker de asigurări din Alba Iulia.

În exclusivitate pentru voi, iată şi  o mică declaraţie a Sorinei legată de acest subiect.

Sorina…cum ai ajuns să te înscrii în concurs?
– Ştiam din anii precedenţi că în fiecare an se organizează acest concurs…am luat-o ca pe-o joacă. Nu mi s-a părut  deloc complicat să trimit câteva poze pe site-ul lor pentru a intra în concurs şi din curiozitate … am făcut-o. Iar dacă la început totul a fost o joacă, vreau să spun că acum a devenit o adevărată provocare.

Urmăreşti revista FHM?
– O urmăresc în fiecare lună. Îmi plac pictorialele lor şi privesc cu admiraţie toate vedetele care apar pe coperta revistei.
Te aşteptai să ajungi printre semifinaliste?
– Nu mă aşteptam…au participat foarte multe fete frumoase…pot spune că a fost o surpriză plăcută!
Ce ar însemna pentru tine dacă ai fi aleasă să apari pe coperta revistei?
– Sunt convinsă că lucrul acesta mi-ar da mai multă încredere în mine. Şi cine ştie… probabil mi se vor deschide şi alte porţi …
Ce le transmiţi prietenilor şi admiratorilor tăi albaiulieni?
– Vreau să le mulţumesc prietenilor pentru sprijinul acordat până acum şi ….mă bazez pe votul vostru, al tuturor. Bineînţeles, asta dacă…vreţi să vedeţi un pictorial incendiar cu mine. Glumesc….sau nu!?

Felicitări şi succes pe mai departe Sorina!

Eu zic că Sorina are toate motivele să devină o „covergirl”!

Eşti susţinător şi vrei să o votezi pe Sorina?
Trimite textul  FHM026 la numărul 1433, până la data de 15 septembrie 2012. Tarif 0,35 euro/sms, fără TVA, valabil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote.

Vezi aici  cu cine concurează Sorina.

FHM îşi rezervă, în acest număr, anuala plăcere de a te provoca la un concurs de largă respiraţie democratică: alege coperta pe care revista noastră o pune la bătaie, cea aferentă lunii noiembrie! În 2012, dintre zecile de fete care au avut suficient de multă încredere în faptul că sunt sexy pentru a-şi pune fotografiile pe site-ul fhm.ro, au fost alese 30 de semifinaliste, cele pe care ţi le prezentăm în următoarele pagini, cu îndemnul de a le vota. Fiecare dintre curajoasele participante şi-a făcut, astfel, public visul de a fi pe coperta „revistului“ care dă, de atâţia ani, tonul în materie de trenduri masculine. Selecţia n-a fost deloc uşoară, pentru că toate participantele au avut argumentele lor unduitoare!
Acum, e rândul tău să participi. Nu trebuie decât să îţi alegi o favorită dintre cele 30 de semifinaliste prezentate, după care lucrurile vor merge de la sine, trecând prin etape indispensabile, adică regulamentul FHM Covergirl, voturile primite şi alegerile noastre. Aşadar, votează, între 1 şi 15 septembrie, iar la final, prin intermediul opţiunii tale, din cele 30 de semifinaliste vor fi alese 3 finaliste. Acestea din urmă  vor fi protagonistele unui pictorial publicat în luna noiembrie în revista noastră, iar una dintre cele trei va apărea chiar pe copertă!
Nu e foarte simplu? Te uiţi la fotografiile semifinalistelor publicate în revistă (ca să îţi faci o părere şi mai bine conturată, poţi găsi mai multe fotografii ale fiecăreia pe fhm.ro), îţi alegi fata favorită, o votezi şi… gata coperta! Dincolo de faptul că poţi face nişte fete fericite, mai ai un motiv să participi la vot: FHM te plasează într-o cursă la finalul căreia poţi câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre premiile pe care orice băiat cu abilităţi digitale şi le-ar dori, oferite de Genius: 3 seturi de căşti de gaming, plus mouse pentru gaming.”

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea