Ziarul Unirea

FOTO/VIDEO: Vasile Blaga are confirmarea că este susținut puternic de PDL Alba, pentru președinția partidului

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Președintele PDL, Vasile Blaga și-a prezentat astăzi la Alba Iulia, în fața a 300 de membri de partid din județ, moțiunea ”România Dreaptă”, prin care vrea să-și convingă colegii democrat-liberali să-l susțină pentru câștigarea alegerilor interne din 23 martie. La Alba misiunea sa a fost destul de ușoară, Blaga știind deja că are susținători puternici în conducerea organizației județene.

Sosit cu un staff de campanie impresionant – parlamentarii Raluca Turcan, Andreea Paul, Diana Şchelean, Gheorghe Flutur, Cezar Preda şi europarlamentarii Traian Ungureanu, Jean Marinescu şi Rareş Niculescu, Vasile Blaga i-a regăsit la Alba Iulia pe mai vechii săi susținători (de la alegerile interne din aprilie 2011) – Mircea Hava, Ion Dumitrel, Alexandru Pereș, alături de o sală plină de membrii de partid entuziaști, care nu au ezitat să-l aprobe prin ovații și aplauze pe tot parcursul discursului său.

ELIT

În esență, Vasile Blaga și-a grupat obiectivele privind viitorul PDL pe trei teme: ”partid unit, partid puternic, partid al soluțiilor” și este convins că împreună cu echipa de conducere pe care o va forma după alegeri va putea reconstrui partidul ”de la firul ierbii”.

Trebuie să ne adunăm, pentru că numai uniți, spate în spate, putem revitaliza partidul acesta, să ne adunăm în jurul valorilor care ne-au permis să câștigăm atâtea bătălii. De aceea, eu vă promit simplu, am fost, sunt și voi fi președintele care vă unește, nu vă dezbină. Nu o să plec niciodată din partid, decât acasă. Și voi fi președintele unui Partid Democrat Liberal unit”, a spus Vasile Blaga.

Candidatul la președinția PDL a mai declarat că dorește ca partidul astfel reconstruit să câștige alegerile generale ”atunci când ele vor avea loc”, neexcluzând posibilitatea ca acestea să se desfășoare mai repede de anul 2016, dar categoric trebuie să fie pregătit ca, în anul 2014, să reconfirme că este cel mai important partid din Opoziție și să vină cu candidați puternici atât la alegerile europarlamentare cât și la cele prezidențiale.

Vă spun cu toată tăria, dacă mă alegeți președinte vom avea timp să reimpunem principiul celor trei D: Discutăm cât e nevoie dar după ce Decizia este luată, Disciplină! Cui nu-i convine, pleacă! Eu nu confund în partid democrația cu anarhia!”, a mai spus Blaga.

Acesta a avut și un mesaj pentru Uniunea Europeană: ”Rămânem același partener credibil. Vom face asta cu munca europarlamentarilor noștri și cu munca noastră de zi cu zi”.

Nu în ultimul rând, Vasile Blaga și-a luat și un angajament față de cetățeni, promițând că Partidul Democrat Liberal reconstruit va aduce o viață mai bună pentru români.

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

Te-ar putea interesa și:

Părerea ta contează: Vicepreședintele Comisiei pentru Educație și Cultură din Parlamentul European, Victor Negrescu, vă invită să vă spuneți opinia despre viitorul educației

Europarlamentarul de Alba, Victor Negrescu, invită persoanele interesate de îmbunătățirea sistemului educațional să răspundă la mai multe întrebări, în cadrul… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!”

Klaus Iohannis, MESAJ de Anul Nou 2021:”Reîntoarcerea la normalitate este tot mai aproape!” Președintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă și dezvoltată

Beniamin Todosiu, deputat USR-PLUS: În 2020 am declanșat revoluția bunei Guvernări. În 2021 continuăm să construim o Românie dreaptă, modernă… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Comunicat de presă Cristian Oniciu: startul spre mai bine: Experienţă liberală în administraţia locală la Ciuruleasa

Partidul Naţional Liberal mi-a încredinţat onoarea şi responsabilitatea de a candida pentru Primăria comunei Ciuruleasa, de a mă înscrie într-o… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi ai acestui an!”

Marcel Ciolacu, MESAJ de Anul Nou: ”Au vrut să subjuge România în 2020. Nu i-ați lăsat. Românii sunt adevărații eroi… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 Comentarii

matahala 8 martie 2013 at 20:40

Blaga poate sa stea linistit. Organizatia Alba il sustine pe Blaga si o voteaza pe Udrea. Ca si data trecuta:)

contribuabilu` 9 martie 2013 at 3:50

M-am linistit ! PDL reconstruit, va aduce o viata mai buna pt romani ! Adica va fi reconstruit cu si de aceiasi parlamentari (asa zisii „oameni de suflet”) care au stat in banci cand a fost jumulit efectiv intreg poporul roman ? Care in aroganta lor, si-au batut joc de toti si toate – in ideea ca ei sunt D-zeii Romaniei ? Nenorocitilor ! Si pt ca nu e frumos sa blestemi, va urez si eu, ca tiganu` – MULTA CALDURA ! Asta in loc de : arza-v-ar focu` ! cum ar zice un roman verde.

Status Quo 9 martie 2013 at 10:45

O sa ai ocazia sa vezi ca astia de acum sunt mult mai ”rai” desi in aparenta par mult mai ”buni”.

Mi-e teama ca atunci – desi probabil o sa mai postezi pe aici – o s-o faci sub alt pseudonim ca asta nu se mai potriveste cu pozitia anterioara.

Prefer doctorul care-mi da injectie (desi doare si-l injur) sa ma fac bine decat pe cel care-mi da vitamina C stiind (sau nestiind) ca de fapt boala avanseaza va trebui sa vina altul sa ma opereze de urgenta sa nu dau ortu’ popii.

Intrebarea e: cine e doctoru care ma opereaza? Mai e vreunu?

Da bineinteles tu esti perfect si poti critica pe oricine…

Tromf 11 martie 2013 at 20:04

@ SQ – Cum iti spunean (mai zilele trecute) coane Fanica, asta-i cusuru’ tau – Esti mojic, nu stii sa pierzi! Te-am prins, Tromf!
P.S. Cand te referi la doctoru care „nu mai e(vreunu)” te-ai gandit la doctoru pe care,cu ceva timp in urma, nen-tu Base cel Demis il indemna sa paraseasca tara asta (daca nu-i convine)? Si operatia despre care presupui ca o sa ai nevoie, iti va fi facuta in unul din spitalele inchise de fosta guvernare portocalie, de trista amintire? Hm?

Stareta 9 martie 2013 at 9:23

Nu esti nici primul nici ultimul care si-a luat angajament fata de poporul de rand c-o va duce mai bine. Rezultatele se vad si se simt.Tot ceea ce ” construiti si reconstruiti ” voi este pentru binele si bunastarea voastra ,nu a noastra,celor de rand.Asa ca nu mai aruncati cu vorbe, nu va mai scaldati in promisiuni. Romanul este increzator,ingaduitor, rabdator, dar nu stiu pana cand.

Costel* 9 martie 2013 at 14:34

Propun domnului Presedinte Blaga o functie cat mai mare in partid pentru domnul Dumitrel ca atunci cand trece la liberali sa fie cat mai de sus posibil. Asta e viata, mergem inainte. Se pare ca dupa ce domnul Blaga va castiga presedintia PDL si doamna Udrea se va muta la liberali iar doamna Monica Macovei cu grupul dumneaei de reformisti va trece la PSD pentru ca la acest capitol conducerea PSD-ista are unele deficiente.

negrea 10 martie 2013 at 4:31

Peres de 5 mandate
Negrut de doua mandate
Bardan trecator
Doar cateva mandate de avortoni politici
pe care hava & dumitrel si blaga i-au legiferat
ca alesi ai poporului.
De la blaga, fost sef de vama oradea, ;;;;;—)))
, nu ne asteptam la nimic!
Va continua cu pupincuristi si va lua voturi
exclusiv pe vot negativ in 2016.
Trist este ca nu mai avem optiuni.
„Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte,
În care te-adânciră barbarii de tirani!
Acum ori niciodată croieşte-ţi altă soarte,
La care să se-nchine şi cruzii tăi duşmani!”

Comentariile sunt oprite