FOTO/VIDEO| Feeric Fashion Days la Alba Iulia – Colecția ”The Beautiful People”, semnată de Criccs, ”la înălțime” – modelele au defilat pe acoperișul primăriei

Prezentările de duminică, din cadrul Feeric Fashion Days de la Alba Iulia au debutat într-un mod inedit: pe acoperișul primăriei, cu colecția „The Beautiful People”, semnată de Criccs, care se adresează persoanelor lipsite de teamă, reprezentând spiritul liber, care trăiesc fără reguli.

feeric duminica017

Cea de-a doua seară a Galei Feeric a mai adus pe pasarela de la Poarta III alte nouă colecții semnate de designeri străini și români.

Caresta Bags, brand cunoscut deja de public din ediția precedentă, a prezentat o colectie de accesorii din piele. Compania din spatele acestui brand este în Alba Iulia iar toate produsele Caresta sunt confecționate din piele naturală, produse manual în procent de peste 60%.

feeric alba iulia duminica018

Colecția Mariei Nastacă a continuat șirul prezentărilor din Gala Feeric, fiind cea de-a patra colecție a designerului. Colecția are un concept unic de eleganță prin îmbinarea spiritului rafinat și a atitudinii puternice, cu un stil unic, opulent, dar totodată senzual și dinamic.

Ioana Călin „ a coboarât” pe pasarela Galei Feeric o colecție desprinsă din poveștile cu prințesei, inspirată din rochițele pentru păpuși pe care designerul le cosea în copilărie. Apoi o colecție specială, formată dintr-o selecție a unor designeri români, a fost închegată de A for A, multibrand store-ul din Sibiu, prezent în multe ediții ale Feeric Fashion Week.

Ciprian Crăciun a prezentat o colecție destinată bărbaților sub brandul Spencer, ca apoi să revenim în Argentina, alături de designerul Pimpi Smith. Colecția de genți plic ca și accesorii de lux creată de designerul argentinian se distinge prin utilizarea pietrelor și cristalelor, fiind inspirată din tumultuoasa viață a Mariei Eva Duarte, cunoscută de noi toți sub numele de Evita Peron.

Adriana Timofti a venit în fața publicului din Alba Iulia cu prima ei colecție, restrânsă, cu adânci inspirații tradițional românești, tema centrală fiind nodul sacru regăsit în lucrările lui Brâncuși.

Designerii argentinieni Eduardo Perez și Diego de Biase, au prezentat în premieră o nouă colecție, și au ales Alba Iulia pentru a-și lansa la nivel internațional brandul Ocantos. Iar partea a doua a colecției formată din selecții ale designerilor români, prezentată de All for Art, a întregit a doua seară de Gală la Alba Iulia.

Amfitrionul ediției din acest an al Feeric Fashion Week a fost Cosmina Păsărin. Alături de ea, de-a lungul celor două zile de festival, au fost prezente la Alba Iulia vedete și personalități reprezentative pentru lumea internațională a modei, starul TV Andrea Garmendia, președintele celei mai importante agenții de modele din Argentina, Anama Ferreira, jurnaliștii de modă William Arlotti de la Le Fashion Post din Paris și Charin Chong de la Peplvm Magazine din Paris.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

4 Comentarii

Caracalla 17 iulie 2016 at 20:55

The beautiful people, but …sad.
La fel ca şi la Caresta Bags … doliu şi triteţe, numai negru. Mi-ar fi plăcut ca la un moment dat să apară la prezentare şi Mirciulică, îmbrăcat sumar, doar în nişte chiloţi tetra de culoare galbenă, având în mâna dreaptă o bandă adezivă galbenă iar în mâna stângă, un sutien , tot galben, pe care să le ofere domnişoarei din poza 25 şi 26 .
Ar fi fost la înălţime şi la propriu şi la figurat, ar fi salvat tristă şi necaptivantă prezentare (vezi pozele 10,18) … Poate anul viitor.

mike 17 iulie 2016 at 22:45

Astia sunt cu totii la o inmormintare–inegriti toti– hainele lor bune de purtat la polul Nord sau Sud — Ma gindesc la ce mai poarta hainele astia –le-ar sta mai bine fara ele –desirate taiate zdrentuite –la cosul de gunoi cu ele si cu modelistii astia fara obraz– Unirea !!! ziarul il citeste si copii –ceva cenzura nu strica

Misu 18 iulie 2016 at 7:02

Super tare! Tate goale platite din bani publici, pe acoperisul Primariei!

fane de la sifoane 18 iulie 2016 at 10:23

neste distrusi care impun carpe scumpe pentru prosti si proaste… atat… Nu au nimic functional aceste zdremte prezentate. Nu te apara de frig sau de ploaie… nu te apara nici macar de tantari vara…
Totul pentru castig imediat!

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...