Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO/VIDEO: Distracție și voie bună la Festivalul „Cetatea Copiilor” de la Alba Iulia. Jocuri gonflabile, picturi pe faţă şi teatru pentru cei mici de ziua lor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Veselia, zâmbetele și mulți, mulți copii au animat joi dimineața Cetatea Alba Carolina. Și în acest an zeci de copilași însoțiți de părinți sau bunici s-au strâns în spaţiu generos, pe platoul de pe strada Militari, unde au fost amplasate corturi, miniterenuri de sport, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

Vremea a ținut cu cei mici, iar Cetatea Copiilor a fost prilej de mare bucurie pentru copiii de toate vârstele, dar și pentru cei care i-au însoțit și au profitat de timpul frumos pentru a petrece momente plăcute în aer liber. Începând cu ora 9.00, pe Pietonala Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina s-a desfășurat concursul de biciclete și educație rutieră „Pedalăm și învățăm”, iar de la ora 10.00 Cetatea Copiilor și-a deschis oficial porțile.

Cei mici s-au putut distra cu jocuri gonflabile, ateliere de creație, picturi pe față și multe alte surprize pregătite special pentru ei.

Începând cu ora 11.00, prichindeii sunt așteptați la spectacolul „Capra cu Trei Iezi”- Teatrul de păpuși „Prichindel”, pe Strada Muzeului din Cetatea Alba Carolina.

Distracția și voia bună va continua și vineri, cu un mega spectacol pentru copii, cu Gașca Zurli, „Zece Zurli”, de la ora 18.00 Scena Piața Cetății.

[nggallery id=4084]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea