FOTO/VIDEO: Distracție și voie bună la Festivalul „Cetatea Copiilor” de la Alba Iulia. Jocuri gonflabile, picturi pe faţă şi teatru pentru cei mici de ziua lor

Paul Voicu - Primar 2020

Veselia, zâmbetele și mulți, mulți copii au animat joi dimineața Cetatea Alba Carolina. Și în acest an zeci de copilași însoțiți de părinți sau bunici s-au strâns în spaţiu generos, pe platoul de pe strada Militari, unde au fost amplasate corturi, miniterenuri de sport, parcuri gonflabile şi alte echipamente adecvate jocului, spectacolului şi competiţiei.

Vremea a ținut cu cei mici, iar Cetatea Copiilor a fost prilej de mare bucurie pentru copiii de toate vârstele, dar și pentru cei care i-au însoțit și au profitat de timpul frumos pentru a petrece momente plăcute în aer liber. Începând cu ora 9.00, pe Pietonala Mihai Viteazul din Cetatea Alba Carolina s-a desfășurat concursul de biciclete și educație rutieră „Pedalăm și învățăm”, iar de la ora 10.00 Cetatea Copiilor și-a deschis oficial porțile.

ELIT

Cei mici s-au putut distra cu jocuri gonflabile, ateliere de creație, picturi pe față și multe alte surprize pregătite special pentru ei.

Începând cu ora 11.00, prichindeii sunt așteptați la spectacolul „Capra cu Trei Iezi”- Teatrul de păpuși „Prichindel”, pe Strada Muzeului din Cetatea Alba Carolina.

Mihail David - 2020

Distracția și voia bună va continua și vineri, cu un mega spectacol pentru copii, cu Gașca Zurli, „Zece Zurli”, de la ora 18.00 Scena Piața Cetății.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...