Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO/VIDEO: Autorul tâlhăriei din alimentara de pe str. Luceafărului a fost reținut de polițiștii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Talhar Alba Iulia007Bărbatul care, în data de 7 aprilie a.c., a amenințat-o cu un cuțit pe vânzătoarea unui magazin alimentar din Alba Iulia și a sustras din casa de marcat suma de 800 de lei şi 5 bonuri de masă a fost reținut, în cursul zilei de miercuri, de polițiști.

Suspectul este Adrian G., de 24 de ani, din Alba Iulia, cunoscut cu antecedente penale, care a fost reținut pentru 24 de ore urmând ca astăzi (n.r. joi, 17 aprilie 2014) să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia cu propunere de arestare preventivă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Alba.

Se pare că suma de bani pe care tânărul a furat-o nu a fost recuperată deoarece acesta a cheltuit-o imediat după comiterea faptei, la aparate de jocuri de noroc.

Reamintim că bărbatul, având capul acoperit cu o glugă, a intrat în incinta magazinului de pe strada Luceafărului și a obligat-o pe vânzătoare să îi dea toți banii din încasări.

Imediat după primirea sesizării la numărul de urgență 112, a fost constituită o echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului pentru verificarea aspectelor semnalate și au fost demarate activităţile pentru identificarea şi depistarea suspectului şi tragerea acestuia la răspundere penală.

FOTO/VIDEO: Alexandra MATEȘ

[nggallery id=1511]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO| Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici

Ziarul Unirea

Publicat

în

Izvorul Tămăduirii 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia: Credincioșii au participat la slujba pentru sfințirea Aghiasmei Mici Zeci de credincioși ortodocși au fost prezenți vineri, 10 mai 2024, la Catedrala Încoronării din Alba Iulia, de Izvorul Tămăduirii, pentru a asculta slujba de sfinţire a apei şi pentru a lua cu ei Aghiasma Mică. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea