Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Monden-Clubbing

FOTO:”Titanicul” s-a scufundat aseară în…distracţie la Alba Iulia. Zeci de tineri au petrecut la bordul navei, în „Le Papion”

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

*Vezi cine a fost frumoasa ce a întruchipat-o pe Kate Winslet

Una dintre cele mai tari petreceri ale începutului de an a avut loc vineri seara, la „Le Papion”. Localul frumos decorat, amintind într-un fel de interiorul luxuriantei nave „Titanic”, de la a cărei tragică scufundare s-au împlinit în anul recent încheiat 100 de ani, a devenit neîncăpător, fiind luat cu asalt de tinerii albaiulieni, dornici de distracţie.

Iată cum, şi dintr-una dintre cele mai mari tragedii din lume, se poate lua şi ceva bun, respectiv marea atmosferă de distracţie de la bordul navei, luxul, eleganţa dar şi marea iubire din film, ce a rămas celebră peste timp, dintre Rose DeWitt Bukater (Kate Winslet) şi Jack Dawson (Leonardo di Caprio).

Aşa se face că aseară, aici s-a dorit şi s-a reuşit din plin celebrarea petrecerilor de pomină de pe Titanic. Cel care a avut grijă să-i „scufunde” în cele mai plăcute sentimente de distracţie şi iubire a fost binecunoscutul DJay Captain Rareş, care şi-a luat în serios rolul de căpitan al distracţiei, întreţinând atmosfera până la orele dimineţii, cu un mixaj al unor melodii celebre, pe placul tuturor.

Urcând şi eu, pentru prima dată, la „bordul” Titanicului de la Le Papion, pot să spun că m-am simţit vrăjită de atmosfera de aici, iar printre altele am căutat să-i identific pe Kate Winslet şi Jack Dawson.Rolul lui Jack a fost luat în serios de mai mulţi tineri, frumos îmbrăcaţi, având la gât nelipsitul papion, iar rolul lui Kate mi s-a părut a fi jucat cel mai bine de către frumoasa artistă albaiuliancă Antinia, care după cum veţi vedea şi din imaginile surprinse, prin atitudinea, coafura şi ţinuta alese, a făcut furori în rândul celor prezenţi.

 

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 26 aprilie – 2 mai 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall Punguta cu doi bani Regia: Gabriela Dumitru Cu: Ciprian Niculae, Voicu Hetel, Marius Nanau, Oana Banuta, Liliana Donici Gen Film: Teatru Durată: 39 min Rating: AG „Punguta cu doi bani” este […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea