Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO/ȘTIREA TA: Instructorii școlilor de șoferi din Aiud încalcă regulile de circulație și parchează ”unde vor mușchii lor”

Mădălina Opriș

Publicat

în

parcare01Din cauza unor instructori auto care ei înșiși nu respectă multe reguli de circulație, avem șoferii pe care îi avem.

Se spune despre instructorii auto că ar trebui să fie modele pentru ceilalți șoferi. Nu așa se întâmplă însă cu cel care s-a gândit să sfideze regulile de circulație chiar în centrul orașului Aiud. Mașina școlii a fost surprinsă parcată chiar pe spațiul verde dintre trotuarul pietonal și șosea.

Parcare de toată jena, care oferă un exemplu negativ și celorlalți șoferi, cu atât mai mult cu cât se poate observa însemnul cu ”examen”. Credem că instructorii fac bine, dar din câte putem observa cei mai mulți nu se comportă cum trebuie și așa îi învață și pe elevi să conducă/parcheze.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea