FOTO: Ziua Rozelor 2018. Spectacol grandios de parfum și culoare, paradă, dansuri și concerte. PROGRAMUL

Iubitorii de trandafiri pot admira sâmbătă, 30 iunie 2018, zeci de soiuri de trandafiri şi aranjamente florale expuse, la Ciumbrud, în judeţul Alba, cu ocazia ”Zilei Rozelor”.

Ca în fiecare an, se celebrează acest rege al florilor, trandafirul, dar şi pe cei care îl produc de atâtea generaţii cu multă dragoste şi mai ales pricepere.

Startul acestui eveniment l-au dat elevii școlilor aiudene, care s-au întrecut încă de vineri în decorarea bicicletelor și tricicletelor pentru parada care a avut loc sâmbătă.

Programul a prezentat tradiționala Paradă a Rozelor (cu plecare de la Colegiul Naţional Bethlen Gabor din Aiud) la care au participat Fanfara judeţului Alba, dansatori, majorete, trăsuri, mașini, biciclete decorate cu trandafiri, după care programul va continua în Parcul Rozelor din Ciumbrud cu dansuri cu majorete, dansuri populare, concursuri (Cel mai frumos stand, Cel mai frumos aranjament de trandafiri şi Duelul Rozelor), tombolă cu premii, vizită ghidată la câmpurile de trandafiri, recitaluri de muzică populară şi uşoară, degustare de produse obţinute din trandafiri şi produse locale, foc de artificii şi Balul Rozelor.

Evenimentul va culmina cu concertele susţinute de formaţiile Compact și Titan, care vor oferi un spectacol live de excepţie, urmat de un spectaculos foc de artificii.

Evenimentul ”Ziua Rozelor” este organizat de către Consiliului Județean Alba împreună cu Primăria și Consiliul Local Aiud, în parteneriat cu Asociația Amicii Rozelor filiala Ciumbrud, Centrul de Cultură ”Augustin Bena” Alba, Asociația Alba – AFRODA, Liceul Tehnologic Agricol ”Alexandru Borza” din Ciumbrud şi Grupurile de Acţiune Locală Pe Mureş şi pe Târnave şi Munţii Metaliferi, Trascău și Muntele Mare.

Sursa foto: facebook

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...