Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO / ,,Ziua Porților Deschise”, la Şcoala Gimnazială „Singidava” Cugir

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Marți, 5 martie, Școala Gimnazială „Singidava” din Cugir și-a deschis larg porțile și sufletele și i-a primit cu drag, pe micii preșcolari, părinți și bunici.

Ziua Porților Deschise s-a dorit a fi o oportunitate pentru micii preșcolari, de a intra în contact cu spațiile de învățare ale școlii, de a observa mai bine dotările instituiei și de a le cunoaște cadrele didactice ale școlii, dar și câțiva dintre viitorii colegi, care s-au dovedit încântați să-i inițieze pe micii vizitatori în tainele plierii hârtiei, muzicii, dar și dornici să se joace alături de micuți.

După cum ne-a informat conducerea instituției de învățământ, pentru anul şcolar 2019 – 2020 sunt aprobate două  clase pregătitoare – învățământ tradițional ce vor funcţiona în sediul din str. Alexandru  Sahia, nr. 16. Perioada de înscriere cuprinde două etape: prima etapă de înscriere (depunerea cererilor): 4 – 22 martie 2019; a doua etapă de înscriere (depunerea cererilor): 2 – 8 aprilie 2019. Școala Gimnazială Singidava Cugir își propune să dezvolte un învățământ de calitate, acces la educație pentru toți elevii, performanță pentru fiecare elev, cadre didactice motivate și colaborare permanentă cu comunitatea.

Valorile pe care le promovează Școala Gimnazială Singidava Cugir sunt: performanță, profesionalism, excelență, creativitate, inițiativă, responsabilitate, spirit de echipă, dinamism, comunicare, cooperare, toleranță și respect. Ghid în acest periplu al preșcolarilor, directorul școlii, profesoara Floare Vlasea ne-a declarat: ”Oferim elevilor o gamă largă și atractivă de activități educativ extrașcolare, multe dintre ele la propunerea lor. Prin aceasta dorim să încurajăm spiritul de inițiativă al elevilor noștri, să le dăm încredere în forțele proprii, să le dezvoltăm gustul estetic, să le susținem ideile și chiar să se descopere pe ei înșiși”.

 La rândul său, directorul adjunct, prof. Stela Predescu ne-a împărtășit dorința școlii de a oferi un mediu favorabil învăţării, de a da un start solid în educaţie prin dezvoltarea deprinderilor şi îmbogăţirea cunoştinţelor, astfel încât elevii să își cunoască și să își valorizeze potențialul și aptitudinile, să își dezvolte personalitatea, iar traseul lor educațional să se desfășoare sub semnul succesului.   (C.P.)

[nggallery id=6826]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Festivalul Internațional de Teatru „Povești” 2024 debutează la Alba Iulia în luna mai Ioana Bogățan: „Festivalul și publicul suferă de fapt pentru că, de multe ori, trebuie să renunțăm la anumite spectacole deoarece nu avem săli cu dotările tehnice de care este nevoie” În luna mai, la Alba Iulia se desfășoară Festivalul Internațional de Teatru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea