FOTO: Ziua Îndrăgostiților, sărbătorită la Liceul Tehnologic ”Ștefan Manciulea” din Blaj. Lanț uman în formă de inimă și tricouri cu mesajul „Happy Valentine’s Day” purtate de elevi în pauza mare

„Valentine’s Day” este o zi specială pentru orice adolescent și nu numai. Sărbătoarea îndrăgostiților este celebrată în fiecare an, de cei care nutresc iubire pentru o persoană dragă.

Liceul Tehnologic „Ștefan Manciulea” Blaj, reprezentat de domnul director Ioan Marcu și de doamna director adjunct Elena Drăgan, a susținut proiectul inițiat de consiliul elevilor , având ca președinte pe eleva Diana Anușcă.

ELIT

Astfel, în data de 14 februarie 2017, elevii s-au organizat și mobilizat sub atenta supraveghere a doamnei consilier educativ Ioana Breazu și a doamnei profesoare Emilia Comșa, pentru a-și duce la îndeplinire activitățile propuse. Prima etapă a programului a constat în achiziționarea materialelor necesare pentru a  realiza inimi de culoare roșie, activitate realizată cu sprijinul clasei a XI-a învățământ profesional și clasa a XI-a economic. Elevele Diana Anușcă  și Lavinia Lunca s-au ocupat cu împărțirea inimilor, pe care toți elevii liceului le-au purtat pentru a celebra împreună această zi specială.

Doamna profesoară Iulia Dancu s-a implicat în activitatea „Valentine’s Day” prin faptul că elevii din clasa a IX-a profil economic au realizat în cadrul orei de informatică diverse felicitări pe calculator, cu tema stabilită. Lucrările elevilor, precum și celelalte mesaje de dragoste realizate de elevi au fost expuse pe panouri decorative.

Alt moment care a punctat această zi a fost realizarea unor tricouri cu mesajul „Happy Valentine’s Day” care au fost purtate de elevi în pauza mare. Tot atunci, elevii liceului s-au organizat într-o formație în curtea școlii, conturând o inimă.

Este remarcabilă implicarea elevilor în cadrul acestui proiect. Sunt demni de laudă și apreciere, alături de cadrele didactice implicate, a transmis prof.dr. Ioana Breazu, purtător de cuvant al Liceului Tehnologic `Stefan Manciulea` Blaj.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...