Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO. Ziua europeană de luptă împotriva traficului de persoane la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua europeană de luptă împotriva traficului de persoane la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos

În data de 18 octombrie 2019, la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos, condusă de prof. Cristian Emilia Adriana, s-a desfășurat activitatea extracurriculară „Lupta împotriva traficului de persoane” în cadrul campaniei „18 Octombrie –Zi Europeană de Luptă Împotriva Traficului de Persoane”.

Această activitate a avut ca scop informarea și prevenirea traficului de persoane și stimularea motivației în lupta împotriva acestei forme de încălcare a drepturilor omului.

Acțiunea derulată a urmărit dezvoltarea capacității de cunoaștere și înțelegere a traficului de persoane, familiarizarea cu noțiuni de bază ale acestei forme de infracțiune, formarea unei convingeri și deprinderi de păstrare a unei atitudini corespunzătoare în stoparea traficului de ființe umane.

Activitatea s-a desfășurat în colaborare cu Agenția Națională Împotriva Traficului de Persoane- Centrul Regional Alba Iulia-, reprezentată de inspector de specialitate Leah Iuliana Cornelia, Inspectoratul de Poliție Județen Alba- Compartimentul de Prevenire a Criminalității-, reprezentat de agent-șef Cristea Flaviu, Secția 5 Poliție Rurală Blaj- reprezentată de comisar David Marcel și Postul de Poliție Crăciunelu de Jos, reprezentat de agent-șef Gherman Daniel.

Beneficiarii direcți au fost preșcolarii, elevii de la Școala Gimnazială Crăciunelu de Jos, precum și cadrele didactice: director prof. Cristian Emilia Adriana, prof.înv.primar Sârb Lucia, prof.înv.primar Păcurar Elena, prof.înv.primar Low Delia, prof.înv.primar Nemeș Mihaela, prof. Petruța Iuliana, prof. Ciontea Gabriela, prof. Cîmpean Diana, prof. Borsai Carmen.

Acestora li s-au prezentat informații privind infracțiunea de trafic de persoane, etapele, formele de exploatare, măsuri preventive, s-au împărțit pliante și s-au purtat discuții libere.

La finalul activității, cei prezenți au conștientizat că, prin contribuția pe care o putem aduce fiecare, avem o șansă să ajutăm la salvarea a cât mai multor persoane.

FIECARE DINTRE NOI ESTE CHEIA!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea