Rămâi conectat

Actualitate

(FOTO) Zilele Oraşului: Gaşca „Zurli” din Bucureşti a adus veselie şi zâmbete pe feţele micuţilor albaiulieni

Alexandra Mates

Publicat

în

În ultima de zi de sărbătoare a oraşului, cei mai matinali dintre micuţii albaiulieni s-au întâlnit cu „Gaşca Zurli”, o trupă de animaţie stradală din Bucureşti. Artişii au urcat pe scena din Piaţa Cetăţii puţin după ora 11.00, iar timp de mai bine de o oră şi jumătate au oferit un adevărat spectacol, dedicat atât celor mici cât şi celor mari.  Copiii, părinţii, bunicii, cu toţii au fost de-a dreptul fascinaţi, trăind fiecare clipă din spectacol.

 Toţi cei cu chef de joacă, de la cei mai mici până la cei mai mari s-au implicat în poveste. Au cântat, au dansat, au numărat, au strigat şi s-au distrat alături de artişti. Spectacolul a fost, putem spune, o lecţie distractivă pentru cei mici.

Piese cunoscute precum „Dacă vesel se trăieşte”, „Numărătoarea”, „Şoriceii” şi „Are mama o fetiţă” au fost doar câteva dintre cele pe care aceştia le-au fredonat alături de Gaşca Zurli. Cu toţii şi-au unit forţele iar prin cântece şi trucuri magice au reuşit să o distrugă pe Vrăjitoarea super aiurită Tura-Vura, astfel că vrăjile ei prin care a vrut să le strice distracţia nu au mai avut niciun efect.

 Vă prezentăm mai jos imagini din cadrul spectacolului:


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș

Unirea Ziarul

Publicat

în

ANAF nu mai încape de afacerile de familie. Pregătește controale, la inițiativa ministrului PNL, Marcel Boloș ANAF pregătește controale la soții sau fraţii care au firme împreună în România Este ideea ministrului de Finanțe, Marcel Boloş, care a modificat Codul Fiscal la finalul anului trecut, iar această prevedere ar urma să intre în vigoare din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea