Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Zeci de cicicliști au pedalat la Alba Iulia – Ciclaton, eveniment de strângere de fonduri dedicat susținerii educației

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ciclaton, primul eveniment ciclist de strangere de fonduri din Romania dedicat exclusiv sustinerii educatiei, a ajuns pe 6 septembrie la Alba Iulia. La ora 11.45, peste 30 de alaturi de ciclisti si organizatorii evenimentului s-au adunat în Piața Cetății să prezinte cauzele pentru care pedaleaza.

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Fondat in 2014, evenimentul sustine initiative de educatie non-formala si implicarea voluntara in aceasta directie.

Ciclaton la Alba Iulia

Anul acesta, turul a luat startul din Sibiu, urmand sa treaca prin 11 orase, printre care Medias, Sighisoara, Targu Mures, Cluj Napoca, Deva si Alba Iulia. Peste 40 de ciclisti vor pedala 660 de kilometri pentru a sustine 5 cauze educationale de impact, care vor schimba in bine viitorul copiilor si tinerilor implicati in proiecte.

Ciclaton campanie Alba Iulia (3)

După ce în 5 septembrie au poposit la Albac, Abrud, Brad, duminică, 6 septembrie au oprit la Deva, Alba Iulia și și-au continuat drumul spre Sebeș și Miercurea Sibiului.

Ciclaton a fost construit de o echipa de voluntari, care este pasionata de un ritm de viata sanatos, dinamic si care vrea sa dea ceva mai departe comunitatii in care traim.

La eveniment iau parte ciclisti amatori si profesionisti deopotriva, care pedaleaza pentru cauzele pe care le sustin. Toate cauzele educationale au in comun pasiunea celor ce sunt implicati in ele, indrazneala de a privi provocarea din alt unghi si de a oferi metodelor traditionale o alternativa proaspata, viabila.

[nggallery id=949]

Scopul Ciclaton este acela de a aduce impreuna oameni pasionati de mersul pe bicicleta si sustinatori inimosi, in jurul unor proiecte care propun un sistem de valori centrat pe ideea ca educatia imbogateste. Fondurile stranse in urma campaniei de donatii si a maratonului vor fi alocate cauzelor pentru ca proiectele sa poata continua.

Indiferent daca vor sustine cauzele pe bicicleta sau de acasa, oamenii reuniti de Ciclaton vor face acest lucru din toata inima. De aceea, ne-am gandit ca unul dintre modurile in care putem incuraja aceste proiecte minunate este sa le aratam celor care le-au demarat, cate inimi bat alaturi de a lor.

Asa a aparut ideea donarii batailor inimii din timpul pedalarii, pentru cauze. Ciclistii vor estima inainte de tur bataile inimii din timpul pedalarii pentru cauze, iar sustinatorii vor fi invitati sa doneze pentru ele – minim 10 lei pentru 100 de batai ale inimii.

Ciclaton 2015 este organizat de Fundatia Adept Transilvania.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO Accident rutier pe șoseaua de centură Alba Iulia între două mașini: Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a produs marți, în jurul orei 20:30, pe șoseaua de centură din Alba Iulia între două autoturisme. Șase participanți la trafic au fost implicați, două persoane suferind leziuni ușoare. Detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru asigurarea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea