Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Zăvoranca de Alba Iulia se dă cea mai sexy pe Facebook. Dornică de… afirmare, îşi postează aproape zilnic imagini provocatoare pe contul său

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cunoscută ca Zăvoranca de Alba Iulia, Bianca Ifrim adoră Facebook-ul la propriu. Cel puţin, asta demonstrează postările sale aproape zilnice, prin care „îşi face reclamă” la corpul său, ce-i drept, de invidiat. După ce în urmă cu trei ani, era subiectul câtorva jurnalişti din presa naţională, semănând foarte bine cu vedeta Oana Zăvoranu, Bianca continuă să-şi impresioneze „fanii”, postând-şi diverse fotografii în ipostaze sexy, de-a dreptul provocatoare,  pe Facebook.

 Luna aceasta, ea şi-a postat în fiecare zi câte o poză mai mult sau mai puţin incitantă, strecurând uneori chiar şi locaţia în care se află. Că se trezeşte, că iese la distracţie cu prietenele, că e la plajă, că mânăncă, că se pune la somn, Bianca nu uită niciodată să le spună fanilor “care este viaţa ei”.

Admiratorii, respectiv tinerii mai înfierbântaţi de pe Facebook,  bineînţeles, apreciază asta…tânăra adunând, la cele peste 500 de fotografii din contul său, sute şi sute de like-uri dar şi comentarii care mai de care. …„de bine”. Acestea par să „o hrănească”, să-i facă jocul  Biancăi, ea neezitând în vreo zi, sau cel mult la două-trei zile, să-şi posteze noi imagini.

Pentru a vă convinge şi voi de sex appeal-ul Biancăi, de „cârligul” ei la „peştişorii” înfocaţi iată câteva dintre cele mai recente comentarii ale fanilor : ” E adevărat ce văd, că mi se cam plimbă ochii”, “Eşti bună rău, Bianca”; “Super sexxy, hmm”; “Îmi plac ţâţele”, “Ce fund sexy”,  “Au, au ce bunăciune”; “Frumoasă, fotogenică şi sexiiiiiiiiii!”;”Hhh, ce bună eşti!”.

Mulţi dintre “fani” o urmăresc îndeaproape, îi fixează imaginile lascive. Asta o spun comentariile lăsate la poze. Unul dintre “admiratorii cu tensiune mare”, ajuns…aproape “în fierbere”, i-a adresat spre exemplu o întrebare: “Fără costum de baie, pe când?”, aşteptând parcă cu o mare nerăbdare următoarele fotografii şi visând, probabil, o întâlnire grabnică face to face cu “focoasa” şi neastâmpărata (pe Facebook) Bianca.

 Cea mai recentă poză postată este de astăzi, bineîneţeles. Bianca şi-a postat o fotografie la o piscină din Timişoara, arătându-le cu mult talent “funduleţul” de nota 10  fanilor, cu mesajul “să recuperăm… J))”. Ei bine, ce recuperează nu ştim cu exactitate…însă bănuim. Probabil, Bianca se recuperează după “party-ul din baie”, aşa după cum “ne-ar şopti” o poză postată cu o zi înainte la care a lăsat acest mesaj.

Tot în aceeaşi zi, Bianca şi-a postat un mesaj, de data aceasta adresat reprezentantelor sexului frumos, pe care îl putem aprecia ca fiind fair-play faţă de „concurenţă”,  „Fii femeia pe care toţi bărbaţii o vor, nu femeia pe care toți bărbaţii o au!:)”. Să înţelegem că acesta este motto-ul ei în viaţă, sau doar jocul ei cu tentă erotică evidentă de pe Facebook?Ce spuneţi voi băieţii ce-i sorbiţi din priviri zi de zi imaginile incendiare postate?!?

Sursa foto: Facebook

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea