Rămâi conectat

Monden-Clubbing

FOTO: Zăvoranca de Alba Iulia, goală în ziarele naţionale „de scandal”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca Ifrim, cunoscută sub pseudonimul de „Zăvoranca de Alba Iulia”, revine în paginile tabloidelor cu „un nou proiect”. Este vorba despre o posibilă relansare a tinerei sexy în show-business-ul românesc,  având de această dată „susţinerea” cunoscutului impresar al maneliştilor, Dan Bursuc.

 Bianca a apărut într-un articol publicat pe cancan.ro, în care se presupune că  ar avea ceva cu acesta: „Pe internet circulă fotografii în care Dan Bursuc apare alături de o tânără blondă, cu forme extrem de atrăgătoare. Aflat pe canapeaua unui apartament, impresarul cântăreţilor de muzică de petrecere este aproape sufocat de prezenţa unei tinere. Blonda nu doar că se aşează în bratele lui, dar încearcă să-i şoptească cuvinte duioase la ureche”, scriu cei de la cancan.ro.

Totoodată, aceştia precizează faptul că „Dan Bursuc are o slăbiciune pentru blonde, mai ales cele care pozează provocator”.

 În acelaşi articol este postată o fotografie  în care Bianca apare goală, acoperindu-şi sânii cu mâinile, cu care jurnaliştii scot în evidenţă că „blondei îi place să se fotografieze cât mai dezbrăcată” (foto stânga).

 Să-i fi adus aceste imagini incendiare un nou succes Biancăi?!?

 Sursa foto: cancan, facebook

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Monden-Clubbing

Monden-Clubbing

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Programul Inspire Cinema Alba Iulia, pentru perioada 29 martie – 4 aprilie 2024. Ce filme vor rula la cinematograful din centrul comercial Alba Mall The First Omen / Întâia profeție Avanpremiera Regia: Arkasha Stevenson Cu: Bill Nighy, Ralph Ineson, Nell Tiger Free, Sonia Braga, Andrea Arcangeli Gen Film: Horror Durată: 125 min Rating: N 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea