Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Weekend de poveste, pe Câmpia Libertății. 14.000 de oameni liberi s-au bucurat de Blaj aLive Festival 2015

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

blaj alive 1Duminică dimineață, Michael Mayer în persoană a redus controlul volumului la zero pentru a încheia cea de-a treia ediție Blaj aLive, într-o notă super optimistă. Peste 14.000 de oameni din toată țara au venit pe Câmpia Libertății pentru două zile de muzică variată, voie bună și mult soare.

 „A fost cea mai bună ediție de până acum și va rămâne în istorie pentru stabilirea unui nou record de oameni prezenți simultan pe câmpie, în ultimul deceniu”, au transmis organizatorii festivalului.  Aceștia își propun să dezvolte proiectul până la cifra stabilită în timpul Marii Adunări Naționale de la Blaj, dar în condiții de festival cu servicii optime pentru toți participanții.

Manu Chao a susținut aici probabil unul dintre cele mai bune concerte ale sale într-o atmosferă perfectă pentru misiunea sa artistică: promovarea libertății și egalității între oameni.

Dacă Manu Chao a fost chiar headlinerul Blaj aLive Festival 2015 și s-a integrat superb în energia Câmpiei Libertății, Matisyahu, Sunrise Avenue, UNKLE Sounds, artiștii Kompakt Label și comunitățiile invitate au realizat împreună un weekend de poveste. (C.M.)

[nggallery id=614]

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea