FOTO: Volei Alba Blaj – Rapid București 3-0 | Antrenament cu public pentru campioană

Volei Alba Blaj a câștigat primul din cele trei meciuri consecutive programate în Sala „Timotei Cipariu”, scor 3-0 (25-17, 25-14, 25-13), cu Rapid București, meci contând pentru etapa a 17-a a Diviziei A1.

A fost un simplu antrenament cu public pentru campioana României împotriva penultimei clasate, meciul durând numai 56 de minute. Ținând cont de diferența categorică de valoare dintre echipe, antrenorul Darko Zakoc a odihnit unele dintre jucătoarele importante, mizând printre titulare pe tinerele Rus, Cheluță, Alupei, Cirovic sau Aleksic, fără a efectua vreo înlocuire.

ELIT

De altfel, tinerele Ramona Rus și Ștefania Cheluță s-au dovedit cele mai bune jucătoare ale gazdelor, fiecare adunând câte 15 puncte în acest meci

Gruparea blăjeană are trei întâlniri la rând în Sala “Timotei Cipariu”, în Divizia A1, întâlnind în ordine pe Rapid București, CSO Voluntari (miercuri, 12 februarie, etapă intermediară, ora 18.00) și Dinamo București, în derby-ul campionatului (sâmbătă, 15 februarie, ora 15.30).

Volei Alba Blaj se menține pe primul loc în clasament și după această etapă, cu 43 de puncte din 45 posibile, urmată la o lungime de Dinamo, ce a învins, 3-0, la Lugoj.

Volei Alba Blaj: Aleksandra Cirović – un punct – Maja Aleksić 7p, Ramona Rus 15 p, Bianka Buša 8p, Ștefania Cheluță 15p, Francesca Alupei 5p – Kirsten Knip (libero); antrenor Darko Zakoc.

Foto: Nicu GOGA, Radio Blaj

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...