Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Penicilina Iaşi 3-0 | A doua victorie pentru campioana din „Mica Romă”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Penicilina Iasi 1La prima reprezentaţie internă din acest sezon, campioana României a învins fără emoţii, scor 3-0 (25-18, 25-15, 25-18), în Sala „Timotei Cipariu” pe Penicilina Iaşi.

Este scurt timp de când suntem împreună și am încercat în aceste zile puține care le-am avut la dispoziție să pregătim echipa. Noi am construit echipa cu valori individuale, dar mai ales cu fete de calitate. Doar așa se poate face performanță. Avem timp până la play-off, nu mă îngrijorează că nu vom obține forma dorită. Însă primul meci din Champions League ne va arăta forma noastră actuală. Pot să spun însă la început de campionat, că toată viața mea până acum a fost „război” pentru titlu. Așa va fi și în acest an„, a declarat Darko Zakoc.

Sala „Timotei Cipariu” a fost plină, la întâlnirea cu campioanele, care s-au impus fără să forțeze, lipsa de omogenitate și de relații de joc fiind evidentă.

Au evoluat: Ana Grbac, Dubravka Duric, Ioana Nemțanu, Jovana Vesovic, Silvana Chausheva, Adriana Bobi și Marina Vujovic (libero); au mai intrat Leticia Boscacci, Adina Salaoru, Anamaria Berdilă, pe foaie  Denisa Viloiu, Carmen Mateaş (n-a prins lotul Ivana Plchotova).

Pentru a pregăti cum se cuvine debutul în Liga Campionilor, din Franţa, echipa din „Mica Romă” va evolua miercuri, la ora 18.30, la Lugoj, în etapa a 3-a.

Foto: Volei Alba Blaj

[nggallery id=1136]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos – CSM Unirea Alba Iulia, un nou derby „de Alba” | CSU Alba Iulia – deplasare la Ungheni, Metalurgistul Cugir, joc acasă O nouă etapă în eșalonul terț, un nou derby „de Alba”, la Galda de Jos, între Industria și CSM Unirea Alba Iulia. Metalurgistul Cugir joacă în fața fanilor cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea