Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Normeccanica Piacenza 0-3 | Primul eșec în Champions League, dar și atmosferă de senzație

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj - Normeccanica Piacenza Champions League 83 - Copy În a doua etapă a grupei F a Champions League, la Sibiu, în Sala „Transilvania”, Volei Alba Blaj – Normeccanica Piacenza 0-3 (24-26, 18-25, 23-25).

Primul set al întâlnirii s-a dovedit cel mai echilibrat, răstimp în care reprezentanta României s-a aflat la un punct de a-l adjudeca.

Cu liberoul Marina Vujovic jucând în ciuda problemelor medicale, campioana României a încercat să producă surpriza, dar a suferit întâiul eșec în competiția supremă, Nordmeccanica Piacenza având în schimb două victorii și în postura de lider.

*La un punct de primul set

În primul set, campioana României a pus la grea încercare echipa „internațională” a italiencelor. Fetele lui Darko Zakoc a ținut aproape, ajungând chiar să conducă cu 24-23, aflându-se la un punct de câștigarea setului. Însă oaspetele au avut nervii mai tari și și-au adjudecat următoarele trei mingi. În schimb, setul secund a fost la discreția formației din Peninsulă, ce a controlat disputa.

În al treilea set, Blajul a început tare, conducând cu 9-5 pe tabelă, sperându-se în remontarea situației. Piacenza a apăsat pedala și a egalat la 10. S-a mers cap la cap până spre mijlocul setului, când italiencele s-au desprins: 18-15, avantaj ce s-a dovedit decisiv, chiar dacă Blajul s-a apropiat periculos 21-23 și 22-24 și chiar 23-24, anulând două mingi de meci.

*Peste 1500 de fani, Blajul s-a mutat la Sibiu

Sala „Transilvania” din Sibiu a fost aproape plină la acest eveniment voleibalistic. „Mica Romă” s-a mutat la Sibiu, între cei 1500 de spectatori aflându-se peste 800 de blăjeni, care au creat o atmosferă de zile mari, trăind cu sufletul la gură prestația favoritelor

Următoarea confruntare va fi în Rusia, în 25 noiembrie, cu Dinamo Moscova

Au evoluat: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Leticia Boscacci, Dubravka Duric, Adina Salaoru, Jovana Vesovic și Marina Vujovic (libero), a mai intrat Silvana Chausheva, Anamaria Berdilă, Ioana Nemțanu; Denisa Viloiu, Adriana Bobi (n-a fost inclusă în lot Carmen Mateaş)

[nggallery id=1260]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal, duminică, la Daia Română: Elogii pentru organizatori

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică, la Daia Română, faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal Duminică 31 martie, la Daia Română, se va desfășura faza finală a Cupei Satelor U13 la fotbal. Ziua de fotbal juvenil de la Daia Română va începe la ora 11.30 cu semifinala Crăciunelu de Jos – Ciugud, urmată, la ora 12.10, de semifinala […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea