FOTO: Volei Alba Blaj – FC Argeș Pitești 3-0 | Campioana, victorie facilă la primul meci în Sala „Timotei Cipariu”

La primul meci din actuala ediție în Sala „Timotei Cipariu”, Volei Alba Blaj, campioana României, a învins fără emoții pe FC Argeș Pitești, scor 3-0 (25-13, 25-17, 25-18).

O confruntare fără istoric, terminată în 62 de minute, în care s-au consemnat debuturile în tabăra gazdelor a două jucătoare, Bianka Busa și Kirsten Knip. Antrenorul Darko Zakoc a folosit o formulă experimentală, profitând de dificultatea scăzută a confruntării.

ELIT

Este a doua victorie repurtată în acest sezon de formația din „Mica Romă”, în meciul contând pentru etapa a 3-a a Diviziei A1, care reprezintă revenirea după 5 luni în fața fanilor blăjeni. În runda următoare, deținătoarea titlului va juca în deplasare, sâmbătă, 26 octombrie, cu o altă nou-promovată, CSM Medgidia.

Volei Alba Blaj: Aleksandra Cirović două puncte – Ramona Rus, Maja Aleksić 14 p, Ioana Baciu (cpt.) – 11 p, Bianka Buša 3p, Nađa Ninković 4 p- Kirsten Knip (libero); au mai jucat Francesca Alupei – un punct, Sanja Gommans 4 p, Femke Stoltenborg, Noemi Oiwoh 2 p, Sanja Gamma 6p și Ștefania Cheluță – un punct

Sursa: Nicu GOGA, Radio Blaj

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...