Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – FC Argeș 3-0 | Campioana, succes lejer de 8 martie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj, campioana României, a obținut o victorie lejeră, de 8 martie, 3-0 (25-11, 25-15, 25-17), în turneul de la Pitești, cu FC Argeș, echipa gazdă.

Partida a durat doar 57 de minute, mai puțin decâ cea de ieri cu Medicina Tg. Mureș, ultima clasată din Divzia A1, fiind la discreția deținătoarei titlului ce a realizat succesul scontat fără a se întrebuința prea mult, în condițiile în care tehnicianul sârb a mizat pe o formulă apropiată de cea de bază.

 A fost a 16-a victorie la rând pentru echipe din „Mica Romă”, pe trei fronturi diferite, trupa lui Darko Zakoc afl\ndu-se la egalitate de puncte, 48, și de setaveraj, cu contracandidata CSM Târgoviște.

Săptămâna viitoare este una de foc pentru Ioan Baciu și coechipierile, în condițiile în care miercuri, 17 martie, dispută la Tg. Mureș, prima manșă a finalei Cupei Challenge, cu Yesilyurt Istanbul, două zile mai târziu, vineri, 19 martie, fiind, tot la Tg. Mureș, derby-ul cu CSM Târgoviște, meci care va decide prima clasată la finele primeipărți a sezonului regular.

Volei Alba Blaj: Ana Antonijević două puncte – Bojana Milenković 4p, Irina Malkova 9p, Ioana Baciu 12p, Regan Hood Scott 9p, Maja Aleksić 7p.– Aleksandra Spasenić (libero); au mai jucat: Jovana Kocić 4p, Ramona Rus 6p, Ștefania Cheluță două puncte; Reka  Bleichter, Francesca Alupei, Bojana Čelić-Marković, Silvija Popovic (accidentată).

Foto: CSM Volei Alba Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

LPS Sebeș U17, eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită

Dan HENEGAR

Publicat

în

Eliminare din Cupa României în urma unei înfrângeri la limită pentru LPS Sebeș U17 LPS „Florin Fleșeriu” Sebeș U17, echipă pregătită de Doru Oancea, a părăsit cu capul sus Cupa României la fotbal.  În meciul eliminatoriu din sferturile de finală ale competiției, găzduit de Baza Sportivă „Pielarul”, LPS Sebeș U17 a fost învinsă la limită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea