Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Dinamo Moscova 0-3 în Champions League | Campioana României n-a rezistat în fața puternicei echipe din Rusia

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Dinamo Moscova Champions League 64Campioana României a pierdut al 4-lea meci din Grupa F a Champions League, scor 0-3 (18-25, 13-25, 17-25), cu Dinamo Moscova, în Sala “Transilvania” din Sibiu.

Incontestabila clasă a echipei din Rusia a ieșit în evidență precum uleiul deasupra apei, Dinamo fiind la alt „level”, comparativ cu gruparea din „Mica Romă”

*Zakoc: „Dinamo Moscova a evoluat fără greșeală”

Dezamăgit de rezultatul înregistrat și de prestația elevelor sale, inferioară celei de la Moscova, Darko Zakoc a oferit explicațiile acestui eșec. „A fost diferență mare. Dinamo a arătat calitate, Garay a completat fericit echipa adversă, care nu a mai făcut erori în preluare. Ele au schimbat tot, iar dacă la Moscova am reușit ceva cu serviciul, acum oponentele au evolluat fără greșeală. Curajul nostru a scăzut, diferența de calitate și-a spus cuvântul. Când atacul advers ajunge la 60 la sută, noi nu avem șanse„, a explicat antrenorul Blajului.

Peste 1600 de fani au asistat la spectacolul Champions League, oferit în primul rând de forța din Rusia, care a mizat din start pe Garay Rodrigues, campioană olimpică cu Brazilia, ultima venită în tabăra moscovitelor, ce și-a dovedit din plin valoarea.

*Obmochaeva, jumătate din Dinamo!

Blajul a încercat, însă forța oponentelor a fost evidentă, campioana României reușind pe alocuri în primul set să se apropie (18-21). Însă gazdele au sfârșit încet, încet, depășite la toate capitolele.

Mai echilibrat a început setul secund, mergându-se cât de cât aproape până la 9-11, când Blajul a căzut, iar Dinamo s-a îndreptat în stil autoritar spre un set adjudecat net: 25-13

Obmochaeva, vedeta echipei din Rusia și-a continuat recitalul (în partida tur a strâns 25 de puncte) și a punctat fără milă, după setul secund adunând 14 puncte din 50! Ea a fost cea mai bună jucătoare a partidei, cu 17 puncte, adunând și 15 atacuri câștigătoare.

Zarurile fiind aruncate, Zakoc a prilejuit debutul în Champions League a tinerei Denisa Viloiu.

Este ultimul joc din 2015 în competiția supremă, Volei Alba Blaj înregistrând al treilea eșec consecutiv. Ultimele două jocuri din Champions League, în Italia cu Nordmeccanica Piacenza și acasă cu Rocheville Le Cannet sunt în ianuarie 2016.

 

Au evoluat: Ana Grbac, Ivana Plchotova, Leticia Boscacci, Dubravka Duric, Adina Salaoru, Jovana Vesovic și Marina Vujovic (libero), a mai intrat Anamaria Berdilă, Silvana Chausheva, Denisa Viloiu; Adriana Bobi, Ioana Nemțanu – accidentată (n-a fost inclusă în lot Carmen Mateaş).

[nggallery id=1391]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu s-au calificat în semifinalele Cupei României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Inter Unirea, Viitorul Sântimbru și Performanța Ighiu sunt primele 3 echipe calificate în semifinalele Cupei României, faza județeană. Ultima echipă va fi decisă luni, în urma disputei dintre Hidro Mecanica Șugag și CIL Blaj. Tragerea la sorți va avea loc marți, 30 aprilie, la sediul AJF Alba. În sferturile de finală partidele au fost echilibrate, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea