Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj – Dinamo 3-0 | Derby adjudecat de campioană în stil de mare echipă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj - Dinamo 124În prima etapă a returului Diviziei A1, campioana României Volei Alba Blaj a câştigat de o manieră impresionantă derby-ul cu rivala Dinamo, scor 3-0 (25-13, 25-20, 25-13), în Sala „Timotei Cipariu”.

Duelul actualului și fostului antrenor al Blajului a însemnat o simplă joacă de-a șoarecele și pisica, într-atât de netă a fost diferența, soarta punctelor fiind tranșată în 68 de minute. Altădată un joc ce încingea teribil spiritele, meciul a reprezentat o execuție în direct, Salaoru, Nemțanu și Vesovic dominând fileul. Pusă la colț, Dinamo s-a transformat într-un simplu partener de antrenament pentru o grupare dezlănțuită!

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Darko Zakoc: „Am făcut o partidă bună”

„Am avut o prestaţie bună, deşi am avut uşoare probleme la începutul şi mijlocul setului secund. Contează victoria, ne-am impus în minimim de seturi şi ne-am conservat energia. Nu mi-a fost teamă de oboseala acumulată în Italia, pentru că echipa noastră este pregătită şi antrenată pentru a face faţă pe mai multe fronturi”, a precizat Darko Zakoc.

„Am avut un meci mai uşor decât credeam. A fost o nouă prestaţie foarte bună, la fel ca şi la Piacenza. Sunetm mai buni acum decât Dinamo şi a rezultat o victorie meritată. Trebuie, pe această cale să-i mulţumesc lui Marian Ştefan, oficialul echipei adverse, pentru modul cum ne-a ajutat la Bucureşti, punându-ne la dispoziţie sala de antrenamente îneintea deplasărilor din Franţa şi Rusia”, a comentat preşedintele Sergiu Ştefănescu.

*Dominație internă categorică

Blajul nu are rival în întrecerea internă, dominând presupusul derby al orgoliilor la toate capitolele, câștigând de o manieră categorică al 12-lea joc din Divizia A1. Trupa lui Zakoc are 12 victorii din tot atâtea întâlniri și a arătat iarăși, în ciuda programului istovitor, că deține prima șansă în câștigarea unui nou titlu.

Deşi obosite după meciul istovitor din Champions League, de la Piacenza, elevele antrenorului Darko Zakoc au avut o prestaţie excelentă, umilind echipa din capitală, condusă de fostul tehnician al Blajului, Branko Gajic.

Campioana a început excelent, spre satisfacția celor aproximativ 600 de spectatori și nu a lăsat nicio șansă oponentelor.

Setul secund a fost mai echilibrat, Dinamo a ținut aproape, a pus probleme, dar inutil efortul, Blajul câștigându-l fără mari emoții

*9-0, în setul al treilea

Mai crunt a fost pentru vizitatoare startul ultimului set, în care Blajul a făcut instrucție, spre disperarea lui Gajic, care a făcut primul punct la 0-9!

Au evoluat: Ana Grbac,  Ivana Plchotova, Adina Salaoru, Dubravka Djuric, Jovana Vesovic Ioana Nemțanu,  și Marina Vujovic (libero);  a mai intrat Anamaria Berdilă; Leticia Boscacci, Vali Rusu, Denisa Viloiu, Adriana Bobi,  (n-a prins lotul Jelena Alajbeg).

Miercuri, la Sibiu se dispută ultimul joc din Champions League, cu Rocheville Le Cannet, iar sâmbătă, la Iaşi este runda secundă.

[nggallery id=1540]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, etapă în cel de-al 3-lea eșalon | Vezi programul conjudețenelor

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, 3 mai, de la ora 18.00, se dispută o nouă etapă în eșalonul terț, două dintre conjudețene evoluând acasă (CSU Alba Iulia și Industria Galda de Jos), iar celelalte două pe terenuri străine (CSM Unirea Alba Iulia și Metalurgistul Cugir). *CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 34 de puncte) – ACS Mediaș […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea