Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj – CSM Lugoj 3-0 *A treia victorie consecutivă pentru echipa lui Darko Zakoc

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Volei Alba-Blaj a câştigat cu 3-0 (25-17, 25-13, 25-13) partida cu CSM Lugoj, contând pentru etapa a 18-a a Diviziei A1 la volei feminin.

Echipa condusă de Darko Zakoc este la a treia victorie consecutivă, după succesele repurtate cu Dinamo şi Medicina Tg. Mureş. ‘‘Victorie clară și fără dubii. Mă bucură faptul că am tratat serios întâlnirile și am evitat surprizele în meciurile în care am fost considerate favorite„, a declarat președintele Sergiu Ștefănescu.

Volei Alba Blaj a urcat pe treapta a 3-a a podiumului, cu 43 de puncte, devansând pe CSM Târgoviște (42) ce a pierdut la Craiova (2-3) – o mare surpriză a stagiunii. Pe primele două locuri Știința Bacău și CSM București, cu 44 de puncte. Dinamo a ieșit din calcule după ce a suferit un eșec în derby-ul cu CSM București (0-3).

Miercuri, 25 februarie, formaţia din „Mica Romă” va juca în deplasare cu „U” Cluj (ora 16.00), iar sâmbătă va fi un nou test important, cu CSM Bucureşti, acasă (ora 13.30) – confruntare care poate urca Blajul pe poziția secundă.

Pentru Volei Alba-Blaj au evoluat Adina Salaoru, Tsvetelina Zarkova, Katja Medved (libero), Bojana Radulovic, Martina Utla, Roxana Ivanof, Ioana Nemţanu; au mai intrat Ivana Djerisilo, Adina Stanciu, Jacqueline Souza, Natasha Matseichyk, Adriana Dudnic (revenită după o accidentare).

Foto Dragoş BASARABA

[nggallery id=53]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea