Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO, Volei Alba Blaj – CSM Bucureşti 3-0! Asta da campioană! Fosta și viitoarea campioană!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Execuție în direct în Sala „Timotei Cipariu”, în derby-ul dintre primele două clasate din Divizia A1, Volei Alba Blaj şi CSM Bucureşti, echipa lui Darko Zakoc surclasând rivala, scor 3-0 (25-12, 25-12, 25-20).

„Campioni, campionii, ole, ole, ole”, s-a scandat iar la Blaj, finalul jocului fiind trăit precum un triumf de sutele de spectatori.

La Blaj se dă ora exactă în voleiul feminin, campioana ultimelor două ediții arătând de ce merită iarăși coroana de lauri, „Mica Romă” devenind capitala sportului la fileu. Practic, Volei Alba Blaja a ucis deja campionatul, printr-o etalare de valoare și forță mult peste nivelul contracandidatelor. O execuție cu public, aceasta este sinteza unui meci cât un titlu de campioană, dispută în care Blajul s-a dovedit „vioara întâi”, dominând disputa într-un mod indubitabil.

Prin umilința înregistrată la Blaj, CSN București a suferit întâiul eșec din 2017, iar Volei Alba Blaj continuă să-și mețină invicibilitatea internă.

Campioana României poate să pună deja şampania la frapat, în așteptarea marematică a celebrării celui de-al treilea titlul consecutiv, după demonstrația de forță împotriva contracandidatei. Având 10 puncte avans, cu 8 etape înaintea finalului stagional, Volei Alba Blaj se poate pregăti de o nouă sărbătoare.

Cu 23 de victorii din 24 posibile și o serie de senzație în 2017 ce cuprinde 13 succese la rând (inclusiv în Cupa României), Volei Alba Blaj nu poate fi oprită din marșul trimfal.

*„Non c’e due senza tre”!

Prin celebrul proverb italian a ilustrat președintele Sergiu Ștefănescu meciul cu CSM București, Blajul îndreptându-se spre un nou trofeu suprem în România. În stil de campioană adevărată, echipa din „Mica Romă” și-a surclasat oponententele.

Început fabulos de joc pentru campioana României, ce a făcut 8 puncte consecutive pe serviciul Tatsianei Markevich. De la 1-9, Ferhat Akbaş a încercat să oprească tăvălugul, a făcut schimbări, și-a epuizat time-out-urile, dar inutil, Blajul s-a distanțat, după o prestație extraordinară, ajungându-se la diferențe neverosibile, ținând cont de raportul de forțe, gen 11-2 sau 16-5.

La fel a decurs și setul secund, în care Blajul a fost mereu în prim-plan, cu o evoluție remarcabilă ce nu a lăsat nicio șansă adversarei. În al treilea set a apărut echilibrul, dar doar la început, Volei Alba Blaj menținând un ritm sufocant, la al doilea time-out tehnic fiind 16-9 și zarurile deja aruncate. Scorul s-a strâns, au apărut emoții, dar gazdele și-au păstrat nervii tari și au reușit să se impună în minimum de seturi! La 24-19, deja nu a mai existat suspans, fiind frucitificată a doua minge de meci.

Volei Alba Blaj: Ana Antonijevic – Adina Salaoru (cpt.), Nadja Ninkovic, Samara Rodrigues, Tatsiana Markevich, Nneka Onyejekwe, Marina Vujovic (libero); Ana Maria Berdilă, Rebecka Lazic, Dubravka Djuric, Lisa Kramer, Ana Grbac.

[nggallery id=3611]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea