Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, calificată în finala Cupei României, după 3-1 cu CSO Voluntari

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj s-a calificat în ultimul act al Cupei României, după victoria din semifinale cu CSO Voluntari, scor 3-1 (23-25, 25-19, 25-21, 25-21) și mâine are finala cu CSM Târgoviște (3-0, cu Rapid), pentru a-și adjudeca al doilea trofeu intern ca importanță.

110 minute a durat confruntarea, cele mai bune realizatoare fiind Nađa Ninković – 20 de puncte, Gergana Dimitrova – 15 și Jovana Kocić – cu 14, respectiv Eli Uattara și Nneka Onyejekwe – cu câte 12.

 

Echipa din „Mica Romă” a avut mult de suferit în semifinala contra echipei ce i-a produs singura înfrângere din 2022 în Divizia A1. CSO Voluntari a câștigat primul set, în care a condus cu 15-8 și 19-14. Blajul a remontat spectacolos, cu 7 puncte la rând, a preluat conducerea cu 21-19, însă a cedat parțialul. Chiar dacă în scădere, comparativ cu ultimele evoluții, Blajul a ridicat nivelul și a dominat setul sceund, pe care l-a adjudecat cu 25-19. Al treilea set a fost iarăși sub semnul echilibrului, dar ardelencele l-au câștigat cu 25-21, după ce oponentele aveau 18-15. Volei Alba Blaj a început decisă ultimul set, în care a condus la un moment dat cu 17-8, însă au apărut emoții întrucât adversarele au recuperat, cu 7 puncte succesive și au strâns scorul la 17-5. A fost însă ultima zvâcnire..

Final Four-ul este programat în weekend, la Mioveni. Sâmbătă sunt semifinalele, în prima dintre ele întâlnindu-se Volei Alba Blaj și CS Voluntari, de la ora 15.00, iar în cea de-a doua se vor duela CSM Târgoviște și Rapid București (ora 18.00). Ultimul act este prevăzut duminică, 20 martie, de la ora 19.00, toate cele 3 confruntări fiind transmise de TVR 3.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 15 puncte, Nađa Ninković – 20, Victoriia Russu – 5, Olga Strantzali – 11, Jovana Kocić – 14, Slađana Mirković – 3, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Milica Ivković – libero, Sorina Miclăuș – 5,  Andra Artin – două, Daiana Roman; Iarina Axinte, Jovana Cirković, Noemi Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea