Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Volei Alba Blaj, calificată în finala Cupei României, după 3-1 cu CSO Voluntari

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba Blaj s-a calificat în ultimul act al Cupei României, după victoria din semifinale cu CSO Voluntari, scor 3-1 (23-25, 25-19, 25-21, 25-21) și mâine are finala cu CSM Târgoviște (3-0, cu Rapid), pentru a-și adjudeca al doilea trofeu intern ca importanță.

110 minute a durat confruntarea, cele mai bune realizatoare fiind Nađa Ninković – 20 de puncte, Gergana Dimitrova – 15 și Jovana Kocić – cu 14, respectiv Eli Uattara și Nneka Onyejekwe – cu câte 12.

 

Echipa din „Mica Romă” a avut mult de suferit în semifinala contra echipei ce i-a produs singura înfrângere din 2022 în Divizia A1. CSO Voluntari a câștigat primul set, în care a condus cu 15-8 și 19-14. Blajul a remontat spectacolos, cu 7 puncte la rând, a preluat conducerea cu 21-19, însă a cedat parțialul. Chiar dacă în scădere, comparativ cu ultimele evoluții, Blajul a ridicat nivelul și a dominat setul sceund, pe care l-a adjudecat cu 25-19. Al treilea set a fost iarăși sub semnul echilibrului, dar ardelencele l-au câștigat cu 25-21, după ce oponentele aveau 18-15. Volei Alba Blaj a început decisă ultimul set, în care a condus la un moment dat cu 17-8, însă au apărut emoții întrucât adversarele au recuperat, cu 7 puncte succesive și au strâns scorul la 17-5. A fost însă ultima zvâcnire..

Final Four-ul este programat în weekend, la Mioveni. Sâmbătă sunt semifinalele, în prima dintre ele întâlnindu-se Volei Alba Blaj și CS Voluntari, de la ora 15.00, iar în cea de-a doua se vor duela CSM Târgoviște și Rapid București (ora 18.00). Ultimul act este prevăzut duminică, 20 martie, de la ora 19.00, toate cele 3 confruntări fiind transmise de TVR 3.

Volei Alba Blaj: Gergana Dimitrova – 15 puncte, Nađa Ninković – 20, Victoriia Russu – 5, Olga Strantzali – 11, Jovana Kocić – 14, Slađana Mirković – 3, Andreea Ispas – libero; au mai intrat Milica Ivković – libero, Sorina Miclăuș – 5,  Andra Artin – două, Daiana Roman; Iarina Axinte, Jovana Cirković, Noemi Moldovan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSO Voluntari, noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari este noua campioană a României la volei feminin, titlu adjudecat în „Alba Blaj” Arena, după a 3-a victorie din tot atâtea dueluri în finala Diviziei A1. Dezamăgire pentru „mândria Albei”, care nu a reușit să oprească sărbătoarea formației din Voluntari, care a cucerit laurii în mimimum de partide. Nu a fost nici măcar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea