Rămâi conectat

Sport

FOTO: Volei Alba-Blaj a depășit criza *Rivala Dinamo învinsă a doua oară în acest campionat

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Volei Alba-Blaj - Dinamo62Victoria cu Dinamo (3-1 în Sala „Timotei Cipariu”) a reprezentat medicamentul perfect pentru formația Volei Alba-Blaj.

Trupa lui Darko Zakoc era în criză după asprul eșec de la Târgoviște, iar duelul cu rivala din capitală a devenit un joc de totul sau nimic pentru blăjence. Având alături peste 550 de fani, Adina Salaoru și compania au jucat altceva și au reușit să se reabiliteze după prestația modestă.

*Darko Zakoc: „am depășit un moment dificil”

Parcă niciodată Darko Zakoc nu s-a agitat pe marginea terenului Volei Alba-Blaj - Dinamo59precum în confruntarea cu Dinamo, tehnicianul sârb recunoscând la final că propria echipă a dezamăgit în derby-urile anterioare. „A fost o partidă grea, pentru că a existat presiune. Am depășit un momentt dificil, după eșecurile cu Bacău și Târgoviște, echipa și-a revenit și suntem pe drumul bun. Mulțumesc tuturor celor care ne-au susținut și au fost alături de noi„,  a declarat Darko Zakoc.

*Gheorghe Rotar: „Victoria e binevenită”

Gheorghe Rotar, primarul Blajului s-a bucurat după acest al doilea succes din campionat împotriva formației Dinamo. Practic Blajul s-a revanșat pentru eliminarea din semifinalele stagiunii precedente. „O victorie cu Dinamo este importantă și binevenită, în contextul eșecului de la Târgoviște. Am depășit momentele dificile, am avut  încredere în echipă, suntem în grafic. Acum mobilizarea a fost la ea acasă, publicul s-a dovedit la înălțime, iar eu sunt convins că o să jucăm în luna aprilie cel mai bun volei posibil. Branko Gajic este un antrenor pe care-l respect și nu voi uita niciodată că împreună am cucerit medaliile de bronz”, a precizat Gheorghe Rotar după partida din etapa a 16-a.

*Drum spre semifinale

Volei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti20Acest succes de justețe face ca gruparea din „Mica Romă” să fie sigură de prezența în semifinale, distanța față de Dinamo (locul 5) crescând la 5 lungimi. Aflate cu cuțitul la os, elevele lui Darko Zakoc au afișat o altă atitudine și n-au avut milă de fostul antrenor Branko Gajic, în premieră adversar la Blaj și oponent al echipei cu care a început sezonul! „Este foarte important că am câștigat, pentru că ne-am asigurat locul între primele 4. Campionatul nu s-a încheiat încă, dar eu sunt convins că echipa noastră poate juca și mai bine decât a făcut-o împotriva lui Dinamo„, a spus preșdintele Sergiu Ștefănescu.

*Greu de dialogat cu Branko Gajic

Trecând peste deja obișnuita atitudine a oficialului dinamovistVolei Alba Blaj-Dinamo Bucuresti44 Marian Ștefan, una ce a stârnit tensiuni în sală, au surprins dificultățile întâmpinate la final, când am încercat să dialogăm cu fostul principal al Blajului, Branko Gajic (ovaționat la Blaj). Elegant, acesta a refuzat un interviu-video, dar încet, încet a pornit să răspundă unor întrebări, până când „secundul” a luat „atitudine” (s-a băgat în seamă) și a început să-i certe pe jurnaliștii „ce nu pricepeau că Branko nu vrea să vorbească”. Într-o sinteză a dialogului semi-oficial cu Gajic s-ar regăsi câteva idei: Campionatul nu este jucat, mai sunt 6 etape. Am fost primit perfect la Blaj, un loc deosebit din acest punct de vedere. Volei Alba-Blaj, o echipă oscilantă (nu punem ghilimele, întrucât „secundul” a bruiat discuția)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Crăciunelu de Jos, campioana din Alba, la faza regională a Cupei Satelor, luni, 29 aprilie

Dan HENEGAR

Publicat

în

Crăciunelu de Jos, campioana din Alba, la faza regională a Cupei Satelor, luni, 29 aprilie Echipa comunei Crăciunelu de Jos va participa luni, 29 aprilie, la faza regională a Cupei Satelor. Turneul este prevăzut la Șelimbăr (județul Sibiu) și reunește 5 formații: Crăciunelu de Jos (Alba), Vulcan (Brașov), Șelimbăr (Sibiu), Zetea (Harghita) și Sâncraiu de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea