Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Voința Stremț – CS Ocna Mureș 2-0 (1-0), în Cupa României. Stremţul scrie istorie în competiţia K.O.

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Voința Stremț – CS Ocna Mureș, al doilea duel interjudețean din cadrul fazei întâi a Cupei României, s-a încheiat cu scorul de 2-0 (1-0) în favoarea gazdelor.

Voinţa a reuşit astfel o calificare istorică în etapa a doua din faza naţională a competiţiei K.O. Golurile îzbânzii stremţenilor au fost marcate de Epure (24, scăpat singur, după o lansare pe culoar de la Trifa) şi Al. Juncan (66, șut din semiîntoarcere).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Este extrem de importantă victoria în compania unui adversar de categorie superioară, mult mai bine cotat. Dacă în jocurile anterioare s-au evidențiat 2-3 jucători, care au ieșit la rampă în anumite momente, în acest duel absolut toată echipa merită remarcată. Am obținut o calificare meritată, venită în urma unei evoluții apreciate, și consider că din toate punctele de vedere am fost peste oponenți„, a precizat Ion Ilie (Voința Stremț).

Ocnamureşenii, care au ratat un penalty în minutul 69, prin Alecu Cioară (șut pe lângă, atacantul alunecând din pricina terenului ud, tot el fusese faultat în careu), au încheiat disputa în inferioritate numerică, după eliminarea lui D. Lupşan, survenită în minutul 85, după o intrare imprudentă.

Au fost mai buni ca noi. Felicit echipa gazdă pentru victorie şi le doresc celor de la Stremţ cât mai multe victorii pe mai departe în faza naţională a Cupei României”, a declarat preşedintele secţiei de fotbal a clubului CS Ocna Mureş, Ioan Paul.

„De când e jocul ăsta inventat, se joacă pe goluri. Noi ratăm 11 metri, dăm în bară, minge scoasă de pe linia portii, cap pe lângă din 4 metri, singur cu portarul, iar adversarul marchează din singura acțiune a primei reprize și o aruncare de  la margine în a doua repriză. Partea bună e că ne putem vedea de treabă, gata cu Cupa… Am avut 11 jucători valizi astăzi și doi jucători de rezervă, dintre care unul accidentat. Ne pregătim, facem transferuri și ne vedem de muncă, întrucât e greu la fotbal„, a transmis antrenorul Paul Ciucă.

S-au înfruntat deținătoarea trofeului județean, după câștigarea finalei de la Unirea, la loviturile de departajare, cu CSU Alba Iulia, respectiv CS Ocna Mureș (locul 9 în ediția trecută a eșalonului terț).

Au evoluat echipele: *Voinţa Stremţ: G. Costea – G. Cerghedean, Csegoldi, N. Pop, N. Opriţa – Al. Juncan, Trifa (cpt.), Dreghiciu, Goangă – Epure, A. Breaz; rezerve Lupean, M. Cristea,  Cetean, Rancea, Puia, Moruşcă, Şerbu. Antrenor Ion Ilie;

CS Ocna Mureş: Vl. Ignat (cpt.)  – Frențiu, Haiduc, Cioplântă, Al. Kiraly – Socaci, D. Lupşan, Tegbo, Cl. Marcu – Ceaca, Cioară; rezerve S. Moise, D. Cunţan. Antrenori Paul Ciucă și Romeo Arinar.

Arbitri: M. Chioran (Cluj-Napoca), I. Georgiu (Dej), Cl. Giorgiu  (Cluj-Napoca) Observator T. Biriș (Hunedoara)

Lucian DĂRĂMUȘ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea