Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Vlad Stan (CSM Unirea Alba Iulia), medalie de aur la Campionatele Naționale de șah, la doar 7 ani!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Vlad Stan (CSM Unirea Alba Iulia), medalie de aur la Campionatele Naționale de șah, la doar 7 ani!

Vlad Stan (CSM Unirea Alba Iulia), un moț de doar 7 ani, reprezintă marea surpriză a Campionatelor Naționale de șah pentru juniori, acesta cucerind titlul național în proba de dezlegări! Performanță remarcabilă pentru juniorul din Câmpeni antrenat de Mihnea Costachi și David Cordea, care a obținut medalia de aur la Campionatele Nationale de copii si juniori, proba de dezlegări. La categoria sub 8 ani, Vlad Stan s-a impus clar, cu 25 puncte din 30 posibile. Podiumul competiției a fost completat de Szabo Viktor și Bădescu Matei-Andrei, concursul reunind la start un număr de 35 participanți de la cele mai bune cluburi de șah din România. Un rezultat bun a obtinut și Macarie Maia-Elisabeta din Ighiu, de la același club, locul 8 la categoria fete sub 18 ani. Campionatele naționale de șah pentru copii și juniori, prevăzute în perioada 11-21 aprilie, continuă la Eforie Nord cu probele de sah clasic, sah rapid si blitz.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Avântul Reghin – CSM Unirea Alba Iulia 3-1 (0-0), în penultima rundă din play-out | „Alb-negrii”, la primul eșec din 2024!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Deja campioană a play-out-ului, CSM Unirea Alba Iulia a pierdut primul meci din 2024, 1-3 (0-0), în deplasare cu Avântul Reghin, în penultimul meci al sezonului. Albaiulienii au deschis scorul, dar Avântul a întors rezultatul și a câștigat, toate golurile fiind marcate în ultima jumătate de oră, de jucători intrați în actul secund. În „orașul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea