Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Vlad Idita – un fotbalist de nota 10 la… matematică!

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O surpriză extrem de frumoasă au făcut o parte dintre juniorii echipei de fotbal Unirea la Evaluarea Naţională 2013, mulţi obţinând medii de peste 9,50. Cea mai mare medie generală, la Evaluarea Naţională, la Colegiul Tehnic „Dorin Pavel” din Alba Iulia a obţinut-o fundaşul central al echipei de fotbal juniori Unirea, Vlad Idita. Acesta a obţinut nota 10 la matematică, nota 9.30 la limba română şi media generală 9.65. De altfel, cele mai mari medii de pe şcoală – de peste 9,50 – au fost obţinute de colegii acestuia, din aceeaşi clasă a VIII-a A, diriginte prof. Mirona Crişan: Radu Scrob, Alexandru Hârbea şi Bogdan Nicoară (cei trei fiind şi coechipieri la juniorii Unirii).

Vlad Idita a declarat pentru ziarulunirea.ro că intenţionează să urmeze profilul ştiinţe sociale la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia, în acest sens trecând cu brio şi peste examenele de competenţe lingvistice – franceză şi engleză. „Din gimnaziu am amintiri plăcute, unele mai puţin plăcute, dar am trecut peste toate, împreună cu clasa – cea mai mare din şcoală, 33 de elevi! – o mare familie, la bine şi la greu. Pe viitor vreau să devin un fotbalist profesionist. Părinţii mei, bunicii mei şi sora mea Andreea mă susţin în tot ceea ce am făcut şi voi face în continuare. Levlad2 mulţumesc părinţilor şi bunicilor mei pentru toate sacrificiile pe care le-au făcut pentru ca eu să îmi pot urma visul – atât la şcoală cât şi în fotbal!” ne spune Vlad.

Vlad Idita este legitimat la echipa de fotbal Unirea din anul 2008, de la 10 ani, unde joacă fundaş central. Cele mai recente performanţe legate de echipă sunt obţinerea locului I la juniori – judeţean – grupa de vârstă 1998-1999 ani şi locul I în Spania la un turneu internaţional de fotbal juniori.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea