Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO VIDEO| Ziua vânătorului și pescarului ediția 2023, sărbătorită la Ciugud: Preparate din vânat, băuturi de casă și spectacol al solistei Georgeta Plută

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

FOTO VIDEO| Ziua vânătorului și pescarului ediția 2023, sărbătorită la Ciugud: Preparate din vânat, băuturi de casă și spectacol al solistei Georgeta Plută

Astăzi, într-o atmosferă plină de entuziasm și bucurie, Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Alba marchează Ziua Vânătorului și Pescarului, ediția 2023, la Complexul Vânătoresc Lupoaia din comuna Ciugud.

Evenimentul a început la ora 13:00 și a atras participanți și entuziaști din întreg județul Alba. Cu mâncăruri tradiționale din vânat și peste, băuturi alese și muzică live, festivitățile promit să aducă o zi plină de satisfacții pentru iubitorii naturii și tradiției.

Preparatele din vânat și peste au fost vedetele evenimentului, cu virșli din căprior, gustări din carne de vânat, și ceaune pline cu bucate din carne de mistreț și căprior. Pasiunea bucătarilor locali, inclusiv Vasile Vingarzan și Adrian Popa, a dat naștere unor delicii culinare de neuitat.

Pentru cei care au un gust mai diversificat, pastrama de oaie, borș de pește și balmoș au fost alte opțiuni de gustare, iar lista de băuturi a fost impresionantă, de la țuică de casă din prune și pere, coniac, afinată, vișinată, lichior de mentă, până la vin alb și vin roze de Ighiu și Ciumbrud și o varietate de beri.

Evenimentul va fi încununat de prezența solistei de romanțe, doamna profesor Georgeta Pluta, care va aduce melodiile sale încântătoare pentru a înmuia sufletele audienței.

YouTube video

„Ziua Vânătorului și Pescarului” a devenit astfel un moment de desfătare, distracție și bucurie pentru toți participanții, marcând tradiția și iubirea pentru natură a comunității locale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: ”Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: ”Medaliile curg, precum lacrimile mele de bucurie!” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean a reușit două performanțe excepționale în mai puțin de o lună: campioană balcanică și dublă campioană națională la Culturism și Fitness. Sportiva din Alba Iulia a postat pe pagina personală de Facebook un […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea