Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

FOTO, VIDEO: Zeci de copilași și vârstnici, din familii cu situație materială precară, au primit daruri de Crăciun de la un grup de tineri din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Sărbătoarea Crăciunului înseamnă pentru noi toți bucuria Nașterii Domnului, bucuria unei lumini în suflet, o bucurie din care luminează continuu dorința de a face fapte bune, în mod sincer fără a simți vreun efort. A-i ajuta pe ceilalți înseamnă a da o parte din noi, un firicel din dragostea noastră.

De o bucurie imensă au avut parte, astăzi, zeci de copilași, din Alba, care provin din familii cu situație materială precară. Micuții au primit daruri oferite cu prilejul Crăciunului, ce au constat într-o mulțime de dulciuri, jucării, dar și alimente.

Cei care au intrat în rolul Moșului și au reușit să îi facă mai fericiți au fost un grup de tineri din Alba, care s-au dus personal pentru a le înmâna darurile, copiii primind pachețelele pregătite pentru ei, cu multă nerăbdare și entuziasm.

YouTube video

Încărcați cu cadouri, care mai de care mai frumoase, tinerii s-au implicat în această acțiune caritabilă, și au avut pregătite daruri pentru 45 de micuți, din Sântimbru, Cricău, Galda de Jos, Tibru, Ampoița și Alba Iulia, ai căror soartă nu e tocmai una prea fericită.

“Noi am numit-o simplu: “Împreună pentru un Crăciun fericit!” fiindcă doar împreună putem face aceste sărbători fericite pentru noi și pentru alții”, spun membrii grupului.

„Ne-am gândit că este mult mai bine să venim aici și să le dăm personal pentru a vedea exact cui dăm cadoul pregătit. Darurile conțin dulciuri, jucării, alimente, ce am considerat că este necesar sau le-ar face plăcere”, mai spun aceștia.

Emoția a fost mare în momentul împărțirii darurilor, mai ales că, micuții abia așteptau să vadă ce se ascunde în plasele primite. „Nu știm încă ce am primit, dar suntem nerăbdători să aflăm”, „Eu cred că sunt dulciuri și jucării”, au spus copilașii.

Cei mici au fost atât de încântați încât nu au mai avut răbdare și au început să scotocească prin plăsuțe, ba unii s-au și pus pe joacă cu mașinuțele primite în dar.

Ajutoarele Moșului au plecat, apoi, cu satisfacție în suflet și cu promisiunea de a se întoarce în curând, cu alte daruri pentru cei nevoiași: „Rămânem cu bucuria acestor copii în suflet. Chiar unul dintre ei a spus „În sfârșit a venit Moșul!” și ne-a impresionat mult. Mulțumim tuturor celor sunt implicați și sperăm să continuăm astfel de acțiuni pe tot parcursul anului, nu doar de Crăciun sau Paști. În acest sens, cei care vor să ne fie alături în continuare, ne pot contacta la numerele de telefon 0729399898, 0746212302 sau 0759061746 sau pot duce donațiile la spălătoria Auto Clean Flux, pe strada Alexandru Ioan Cuza, în apropiere de magazinul Ambient.

[nggallery id=6625]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor, din Alba Iulia, rezultate excelente la concursul „Sunetul Muzicii” din Sibiu: Ce locuri au obținut La Sibiu, în data de 17 mai, a avut loc concursul „Sunetul Muzicii”, la care elevii Școlii de Folk de la Palatul Copiilor din Alba Iulia au reușit să obțină rezultate […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea