Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Volei Alba Blaj, noua regină a României, cu al 6-lea titlu național! Fiesta în „Mica Romă”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Volei Alba Blaj a realizat un sezon de excepție, de pus în ramă, cucerind toate trofeele interne posibile: Supercupa României, Cupa României și campionatul, la care se adaugă și prezența în semifinalele Cupei CEV, a doua competiție europeană ca importanță.

O zi de sărbătoare în “Mica Romă”, fiesta declanșându-se în Sala “Timotei Cipariu” cu prilejul ultimului meci din actuala ediție a Diviziei A1 la volei feminin. După o pauză de un an, titlul național s-a întors la Blaj, formația din Alba revenind iarăși regina României.  Volei Alba Blaj și-a recucerit coroana după un campionat pe care l-a controlat, titlul fiind obținut din punct de vedere matematic în urmă cu o săptămână, când mai erau două etape de disputat. Al 6-lea campionat adjudecat de “mândria Albei’ în ultimii 8 ani, ce a ajuns la 11 trofee cucerite în tot atâția ani. Partida cu CSO Voluntari, ce a cucerit bronzul, în premieră, pe locul secund fiind CSM Târgoviște, campioana ediției anterioare, nu a mai avut nicio importanță pentru configurația ierarhiei.

YouTube video

*Spectacol în Sala “Timotei Cipariu”!

Adin Cojocaru, președintele Federației Române de Volei, a oficiat festivitatea de premiere prin care a fost decernat trofeul și îmnânate medaliile și tricourile de campion. La Blaj performanța și ricarea ștachetei au devenit obișnuință, iar un public numeros s-a bucurat alături de fetele antrenorului sârb Stevan Ljubičić, “principalul” ce a cunoscut gloria după preluarea echipei, anul trecut, de la Darko Zakoc, omul-trofeu. Spectatorii au avut parte și de surprize plăcute din partea oficialilor clubului, fiindu-le oferite tricouri speciale și poze cu echipa campioană. Și lucrurile nu se opresc aici, întrucât de la toamnă Volei Alba Blaj va reveni în Champions League, după o pauză de doi ani. Mai mult, se așteaptă inaugurarea Sălii Polivalente, singura din județ, cu meciuri oficiale prevăzute în primele luni ale anului 2022.

YouTube video

Așadar, FELICITĂRI Volei Alba Blaj!

*Staff tehnic: Stevan Ljubičić (Serbia, antrenor principal), Ivan Bucevac (Serbia, antrenor secund), Dobrica Šopalović (Serbia, preparator fizic), Tomislav Vojnić (statistician), Petru Ban și Tudor Glogovețan (fizioterapeuți);

YouTube video

*lot: Gergana Dimitrova, Nađa Ninković, Victoriia Russu, Olga Strantzali, Jovana Kocić, Slađana Mirković, Andreea Ispas – libero, Milica Ivković – libero, Daiana Roman, Sorina Miclăuș, Iarina Axinte, Andra Artin, Jovana Cirković, Ștefania Cheluță, Noemi Moldovan.

YouTube video


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea