Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO, VIDEO, UPDATE: Incendiu la Trâmpoiele, Zlatna, la un adăpost de animale. Pompierii, nevoiți să meargă doi km pe jos din cauza zonei greu accesibile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Mai mulți pompieri au fost mobilizați, marți seara, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Trâmpoiele, aparținătoare orașului Zlatna.

Potrivit ISU Alba, detașamentul de pompieri Alba Iulia intervine cu două autospeciale, iar stația de pompieri Câmpeni intervine cu o autospecială în sprijinul SVSU Zlatna pentru stingerea unui incendiu la acoperișul unei anexe gospodărești.

Fortele de interventie s-au deplasat spre locul interventiei cu 2 autospeciale de interventie de la Detasamentul de pompieri Alba Iulia si o autospeciala de la Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Zlatna.

Incendiul s-a manifestat la un adapost de animale intr-o zona greu accesibila.

Din cauza drumului impracticabil, acoperit cu zapada si gheață, pompierii au fost nevoiti sa parcurga pe jos distanta de aproximativ 2 km, pana la locul incendiului.

Desi la fata locului a fost trimisa o autospeciala cu capacitate marita de trecere dotata inclusiv cu troliu, accesul acesteia spre locul interventiei a fost imposibil

Fortele de interventie, compuse din 11 pompieri, membrii serviciului voluntar si cetateni au incercat lichidarea incendiului cu mijloace de prima interventie si chiar cu zapada.

A ars un adapost de animale, construit din lemn, pe o suprafata de aprox. 160 mp si aprox. 20 tone fân. Din incendiu au fost salvate si evacuate 5 bovine.

Conducerea actiunilor de interventie a fost asigurata de Seful Centrului Operational judetean al ISU Alba.

FOTO, VIDEO ISU Alba.

https://www.youtube.com/watch?v=jwg0jbIveRc&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=mYTeBlHZPiI&feature=youtu.be

https://www.youtube.com/watch?v=Zv-2AAabZVE&feature=youtu.be


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea