Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO, VIDEO| Uniți în cântec și destin, interpreții Ioana și Ovidiu Țăran formează astăzi o familie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Uniți în cântec și destin, interpreții Ioana și Ovidiu Țăran formează astăzi o familie

”Ce-a lăsat Domnul Hristos/Să ia frumos pe frumos/Să trăiască drăgăstos”, vorba cântecului popular s-a împlinit și în viața a doi tineri interpreți de la noi, a căror destin i-a apropiat încă dinaintea vârstei majoratului și i-a purtat unul lângă altul până la altar. Ioana Clonța și Ovidiu Țăran, căci despre ei este vorba, formează, de duminică, 13 octombrie, o familie de artiști frumoși și talentați, un cuplu pe scenă dar și în viața reală. Împreună au absolvit Liceul de Arte ”Regina Maria” din Alba Iulia, împreună au mers mai departe la Conservator, la Cluj și împreună sunt astăzi profesori la Centrul de Cultură ”Augustin Bena” din Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Deși un virtuos al naiului, cu premii care să-i certifice valoarea (locul I la Concursul Internațional de Interpretare muzicală ”George Georgescu”), Ovidiu Țăran a ales să predea un curs de orgă electronică și acordeon iar Ioana, teoria muzicii.

”Cel mai frumos eveniment din viața noastră a decurs exact așa cum ne-am dorit. Am fost înconjurați de toți oamenii dragi sufletului nostru. Nu putem exprima în cuvinte bucuria și liniștea pe care o avem în suflete odată cu oficierea căsătoriei noastre. Petrecerea a avut loc într-un cadru de poveste, mâncarea a fost cu specific tradițional iar muzica live nu a lipsit. Bunul Dumnezeu ne-a călăuzit pașii în viață și cu voia lui am întemeiat familia mult visată. De acum suntem două inimi care bat în același timp!”, spun tinerii însurăței.

Ioana și Ovidiu formează, iată, cea mai nouă familie de artiști de pe scena muzicii de petrecere: ”Când suntem unul lângă altul, vocile noastre se armonizează parcă mai frumos și astfel reușim să ajungem prin cântec la sufletul românilor și să facem orice petrecere una de neuitat!”. (D.M.S.)

[nggallery id=7508]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trecerea pe sub masa, în Vinerea Mare: Ce semnificație are gestul trecerii pe sub Sfântul Epitaf Vinerea Mare, Vinerea Paştilor, Vinerea Seacă sau Vinerea Patimilor este ziua în care Domnul Iisus Hrisos, Mântuitorul lumii, a fost răstignit. Este zi de mare doliu a întregii creştinătăţi. Zi aliturgica, pentru ca Liturghia reprezinta jertfa nesangeroasa a lui […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea