Rămâi conectat

Sport

FOTO-VIDEO: Unirea Alba Iulia nu moare!

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Sub sloganul „Unirea Alba Iulia nu moare” s-a desfăşurat astăzi banchetul echipelor de juniori A şi B ale clubului de fotbal Unirea Alba Iulia. Peste 60 de fotbalişti, în frunte cu antrenorii Mihai Dăscălescu şi Florian Brumaru au servit împreună la cel mai mare centru comercial din Alba Iulia, ultima masă din anul 2013.

Dacă echipa mare a clubului Unirea Alba Iulia a dispărut, singura consolare pentru susţinătorii formaţiei fanion a judeţului a rămas centrul de copii şi juniori. Atât juniorii A conduşi de Mihai Dăscălescu, cât şi juniorii B antrenaţi de Florian Brumaru au reuşit un tur de sezon satisfăcător, având în vedere perioada grea prin care trece fotbalul albaiulian. Toţi fotbaliştii au primit diplome în semn de recunoaştere a efortului depus în anul 2013, urmând să aibă o scurtă pauză în care să îşi încarce bateriile pentru un an 2014, greu din toate punctele de vedere. Oficialii unirişti au ţinut să le ureze tuturor colaboratorilor, apropiaţilor şi celor care au întins o mână de ajutor clubului albaiulian, „Sărbători fericite”! şi un sincer şi călduros „La mulţi ani”!

*Din 2014 Unirea Alba Iulia în Liga a IV-a?!

Un apropiat al clubului din Cetatea Marii Uniri ne-a declarat în premieră că în 2014 se doreşte înfiinţarea unei echipe de seniori, formată strict din albaiulieni şi în special de jucători ai Unirii Alba Iulia, care îşi termină junioratul. Mai multe despre acest proiect şi despre alte targeturi ale uniriştilor puteţi afla din materialul video postat mai jos.

YouTube video

[nggallery id=818]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj organizează, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Volei Alba Blaj va organiza, în „Alba Blaj” Arena, turneul final al cadetelor, între 8 și 12 mai. Mai participă CSM Constanța, Dinamo București, CSȘ Bega Timișoara, CTF Mihai I București și CSM București. Echipa din „Mica Romă” a acces între primele 6 echipe din țară la under 17, cadete, după ce a câștigat, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea