FOTO-VIDEO: Unirea Alba Iulia a reluat antrenamentele, în mediul online | Elevii lui Mihai Manea se pregătesc, prin intemediul skype, pe perioada pandemiei de coronavirus

Unirea Alba Iulia a reluat antrenamentele, elevii lui Mihai Manea pregătindu-se prin intermediul skype, pe perioada pandemiei de coronavirus.

Este prima echipă din Alba ce apelează la o asemenea modalitate de a se pregăti într-o perioadă de întrerupere a activității

ELIT

Astăzi, 6 aprilie a fost prima zi în care fotbaliștii divizionarei secunde s-au antrenat într-un mod inedit, în mediul online, pregătire ce încearcă să devină o normalitate până când antrenamentele vor putea fi efectuate în mod organizat, pe teren. Asemenea antrenamente online sunt prevăzute de 5 ori pe săptămână, dimineața, cu începere de la ora 11.00.

„Ședința de pregătire cuprinde o parte de 35-45 de minute în care lucrăm forță, mobilitate și tonifiere musculară. Le-am transmis fotbaliștilor un program individual în care fiecare aleargă, face diverse activități, iar la finalul zilei fiecare jucător transmite datele referitoare la efort, iar noi analizăm parametrii ca să fim lămuriți. Este o metodă prin care vrem să fim pregătiți pentru ce va urma, în condițiile în care nu știm când și cum se va relua campionatul„, a spus antrenorul Mihai Manea.

Unirea Alba Iulia nu a disputat niciun joc oficial în 2020, în prima etapă a returului nefiind programată din motive financiare. Ulterior, Liga a 3-a s-a înterupt din cauza pandemiei de coronavirus, fiind o pauză de aproape o lună în activitatea divizionarei terțe.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...